Ερχεται το «Dragons' Den 2» - Ποιος αποχωρεί από την επιτροπή
KOSMAS KOUMIANOS
Media

Ερχεται το «Dragons' Den 2» - Ποιος αποχωρεί από την επιτροπή

Με μεγάλη φόρα μετά το φινάλε του πρώτου «Dragons' Den» ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1 τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιχειρηματικότητας με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Τα γυρίσματα του «Dragons' Den 2» θα ξεκινήσουν στα τέλη Μαΐου, με στόχο να προβληθεί τον Οκτώβριο.

Ήδη σημειώνεται μεγάλη εισροή συμμετοχών από ανθρώπους που επιθυμούν να ζητήσουν τη χρηματοδότηση των ονείρων τους από τους Dragons, ενώ μεγάλο ποσοστό των συμμετοχών προέρχεται από γυναίκες που στρέφονται στην επiχειρηματικότητα. Ποιοι θα καθίσουν στην καρέκλα των Dragons;

Παρά την πολύ επιτυχημένη επιλογή των αρχικών Dragons και τη μεταξύ τους χημεία, θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα των επενδυτών, κάτι που γίνεται και στις αντίστοιχες παραγωγές του εξωτερικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής ο πιθανότερος να αποχωρήσει από το «Dragons' Den» είναι ο Πολ Ευμορφίδης.

DRAGONS.jpg

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας ο οποίος άφησε ξεκάθαρο στίγμα με την πιο συναισθηματική και μποέμ προσέγγιση, φέρεται να ολοκληρώνει για την ώρα την παρουσία του στο «Dragons' Den», ενώ ενδέχεται να υπάρξει και άλλη μία αποχώρηση. Στο εν λόγω project οι αντικαταστάσεις είναι συχνές, καθώς οι Dragons είναι επενδυτές.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved