Survivor All Star: Ο υποψήφιος προς αποχώρηση Σπύρος Μαρτίκας και ο άγριος καβγάς στο συμβούλιο
Media

Survivor All Star: Ο υποψήφιος προς αποχώρηση Σπύρος Μαρτίκας και ο άγριος καβγάς στο συμβούλιο

Survivor All Star: Χαμός και πάλι στο συμβούλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα να ψηφίζεται ως τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η κόκκινη ομάδα αυτή τη φορά κέρδισε στο flag race την ασυλία και έτσι οι παίκτες της μπλε ομάδας κλήθηκαν να «δώσουν» έναν συμπαίκτη τους κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον φαρμακοποιό. Νωρίτερα βέβαια προηγήθηκαν δυο έντονοι καβγάδες.

unknown_340301852_1014926603249310_3177531972475387900_n.jpg

Ο πρώτος είχε να κάνει με τον Νίκο Μπάρτζη ο οποίος ένιωσε προσβεβλημένος από τον Σπύρο Μαρτίκα ενώ ο δεύτερος αφορούσε στην ψηφοφορία του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίο δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι και πάλι τον έχουν ψηφίσει προς αποχώρηση.

Θυμίζουμε πως και στην αρχή του επεισοδίου ο παίκτης αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός λέγοντας πως:

karagkounias-(6).jpg

«Είναι η τρίτη φορά που κάποιοι συμπαίκτες μου παίρνουν την απόφαση να με κρίνουν και να με τοποθετήσουν στο πάνελ των υποψηφίων προς αποχώρηση από το Survivor All Star. Οι δυο προηγούμενες φορές ήταν όταν τόλμησα να ρωτήσω μια παίκτρια τι θα ψηφίσει, έκανε ολόκληρη φασαρία και βγήκα προτεινόμενος τις πρώτες μέρες του παιχνιδιού. Αν δεν είναι πραγματικά πιο άδικο και από την ίδια την αδικία. Πιο άδικο από την αδικία ήταν αυτό που μου έγινε! Αδελφέ, με είδες που βγήκα έξω; Ένιωσα να σφίγγει ο λαιμός μου, ζαλιζόμουν και μου είχε ανέβει η πίεση. Σκέφτηκα πως θα πάθω τίποτα και γι’ αυτό βγήκα έξω. Δεν μπορώ το ψέμα τους», είπε μεταξύ άλλων.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved