Δημήτρης Σκαρμούτσος: Πώς τον βοήθησε να γίνει σεφ ένας τσακωμός με πελάτη στην Αμερική
Media

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Πώς τον βοήθησε να γίνει σεφ ένας τσακωμός με πελάτη στην Αμερική

Ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος διηγείται περιστατικά από την έναρξη της πορείας του στον κλάδο της μαγειρικής στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά.

Τα πρώτα του βήματα στην Αμερική θυμάται ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά στην ΕΡΤ που είναι καλεσμένος. Παράλληλα, αναφέρεται και στο πώς από σερβιτόρος έφτασε να γίνει σεφ.

«Πήγα τυχαία να δουλέψω σε εστιατόριο στην Αμερική γιατί εκεί είναι η πιο εύκολη δουλειά που μπορείς να κάνεις για να βγάλεις λεφτά. Μπήκα στο service. Γιατί είχα αυτό το μεσογειακό ταπεραμέντο που άρεσε πολύ στους Αμερικανούς, αλλά ήμουν νευρικούλης από μικρός. Η αλήθεια είναι ότι κυνήγησα έναν πελάτη στο πάρκινγκ γιατί δεν μου έδωσε μεγάλο φιλοδώρημα. Και μου είπε το αφεντικό μου τότε ότι δεν γίνεται να το κάνεις αυτό. Ήταν ο τύπος που με έτρεχε όλο το βράδυ. Εκεί στην Καλιφόρνια πληρώνεσαι τον κατώτατο μισθό, αλλά πρέπει υποχρεωτικά ο άλλος να σου δώσει φιλοδώρημα. Οπότε αν κάνει έναν μεγάλο λογαριασμό, το 17% είναι πολύ. Μου λέει το αφεντικό μου τότε, να είναι καλά ο άνθρωπος ότι δεν κάνεις για το service, ή θα πας στη λάντζα, ή θα πας στην κουζίνα», σημείωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

skarmoutsos.jpg

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο γνωστός σεφ η ιστορία αυτή συνεχίστηκε στη λάντζα και στη συνέχεια μπήκε στην κουζίνα για να βοηθήσει και τελικά δεν έφυγε ποτέ.

«Κλάμα τις πρώτες δύο εβδομάδες στη λάντζα. Σέβομαι πολύ τους λαντζέρηδες, είναι δύσκολο πράγμα. Κάποια στιγμή από τη λάντζα μπήκα στην κουζίνα να κάνω βοηθητικές δουλειές και τη λάτρεψα», είπε ο γνωστός σεφ.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved