Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Η Μουρμούρα είναι ένας κύκλος τρομερά ευχάριστος που κλείνει»
Media

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Η Μουρμούρα είναι ένας κύκλος τρομερά ευχάριστος που κλείνει»

Μετά από έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας στη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

«Νομίζω ότι έχει κλείσει ο κύκλος αυτός. Πολύ ευχάριστα, πολύ χαρούμενα. Πραγματικά, είναι ένας κύκλος τρομερά ευχάριστος που κλείνει. Και πάμε να δούμε τι άλλο μπορεί να ανοίξει».

1681208725845-778663570-xatzhaggelakis-(1).jpg

Πώς φεύγεις μετά από έξι χρόνια;

«Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε μαθημένοι σ’ αυτό. Κάθε έξι μήνες αλλάζουμε παράσταση. Το ότι κράτησε για μένα και τη Μαρία έξι χρόνια η «Μουρμούρα» είναι ένα τεράστιο στοίχημα που κερδήθηκε. Δείχνει ότι ήμασταν χαρούμενοι σε αυτή τη δουλειά. Αλλά καταλαβαίνεις ότι φτάνεις σε ένα τέλος όταν δεν μπορείς να το πας παρακάτω και έχεις την ανάγκη να δημιουργήσεις καινούργια πράγματα».

1681208733789-719672284-xatzhaggelakis-(1).png

Τι κρατάς από αυτή τη δουλειά;

«Το καταπληκτικό κλίμα που υπάρχει στα γυρίσματα της «Μουρμούρας». Όλοι οι συντελεστές συνέβαλαν στο να δημιουργηθεί ένα τρομερά υπέροχο και σπάνιο εργασιακό περιβάλλον. Ως ηθοποιό με έκανε σοφότερο. Έχει άλλες ταχύτητες από το θέατρο. Ακονίζει με διαφορετικό τρόπο το μυαλό σου. Γίνεσαι ταχύτερος και πιο παραγωγικός. Όλα αυτά είναι πράγματα που μας έδωσε η «Μουρμούρα» και μπορείς να τα κρατήσεις και να τα μεταφέρεις και στο θέατρο», λέει στην Αυγή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved