Media

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Εγώ έχω τα αυθεντικά εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα»

Gossip-tv Team

H Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μιλάει στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τα γυαλιά της δημοπρασίας και αποκαλύπτει ότι τα εμβληματικά γυαλιά του συζύγου της τα έχει η ίδια. 

Τα εφεδρικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν τελικά εκείνα που πωλήθηκαν έναντι 25.000 ευρώ στη φιλανθρωπική δημοπρασία της CREAID, όπως αποκαλύπτει η χήρα του ίδιου του Ανδρέα Παπανδρέου.

Τα έσοδα της συγκεκριμένης πώλησης θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Μπορεί όλοι να είπαν αρχικά ότι επρόκειτο για τα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου, ωστόσο η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού το διέψευσε αυτό λέγοντας πως εκείνη έχει τα αυθεντικά γυαλιά του εκλιπόντα.

«Εφόσον ήταν για καλό σκοπό γιατί δεν επικοινώνησαν μαζί μου; Εγώ έχω τα αυθεντικά εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα που φορούσε στις δημόσιες εμφανίσεις του. Ο γιος του ο Νίκος είχε τα εφεδρικά. Δεν αμφισβητώ ότι τα γυαλιά της δημοπρασίας ήταν αυθεντικά, απλά δεν ήταν αυτά τα εμβληματικά γυαλιά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο νεαρός εφοπλιστής ο οποίος πήρε τα υποτιθέμενα αυθεντικά γυαλιά ξεκίνησε τη προσφορά του από 5.000 ευρώ και για κάθε χτύπημα προσέφερε 500 ευρώ επιπλέον. Μέχρι που το ποσό έφτασε τα 25.000 ευρώ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved