Καζάκος: «Δεν με ενδιαφέρει που σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχω με την σύντροφό μου»
NDP photo agency
Media

Καζάκος: «Δεν με ενδιαφέρει που σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχω με την σύντροφό μου»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα για την απώλεια του πατέρα του, την κόρη του, Τζένη αλλά και τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του. 

Αν και είναι γνωστός μέσα από τις θεατρικές και τηλεοπτικές του επιτυχίες, ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε ασχοληθεί και με τις μεταγλωττίσεις, καθώς δάνεισε τη φωνή του στον αγαπημένο ήρωα Ντόναλντ Ντακ. Μάλιστα, η μεταγλώττιση αυτή ήταν η αφορμή να δεχτεί πρόταση να πάει στην Αμερική, ωστόσο αρνήθηκε.

«Μου πρότειναν να πάω στην Αμερική και αρνήθηκα, γιατί έπαιζα Σαίξπηρ στην Ελλάδα», αποκάλυψε.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος προέρχεται από μία βαθιά καλλιτεχνική οικογένεια, που σημάδεψε το ελληνικό θέατρο, καθώς αποτελεί τον καρπό του έρωτα της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου.

kazakos-(2).jpg

«Ακόμα ακούω σχόλια «ο γιος του Καζάκου και της Καρέζη». Οι γονείς μου αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη του, Τζένη, η οποία βαδίζει στα χνάρια του.

«Δεν είμαι αυστηρός πατέρας, το προσπαθώ. Δεν έχω πρόβλημα να γνωρίσω το αγόρι της κόρης μου. Όσο και να μεγαλώσει θα είναι κοριτσάκι μου».

Για την απώλεια του πατέρα του, Κώστα Καζάκου, δήλωσε πως «χάνεις ένα μικρό κομμάτι σου, ελπίζεις να το ξαναβρείς, να το κρατήσεις ζωντανό. Είναι κάτι που πονάει, το αντέχεις και συνεχίζεις».

kazakos-(1).jpg

«Δεν με ενδιαφέρει που σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχω με την σύντροφό μου. Ο καθένας έχει γίνει δικαστής. Με τη σύντροφο μου γνωριστήκαμε στη δουλειά, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», είπε για τη σχέση του.

Ο ηθοποιός δήλωσε στο MEGA πως δεν θα έκανε πρωινό στην τηλεόραση, ωστόσο ανοιχτός είναι στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι. Ακόμη, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με άτομα που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική.

«Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική. Κάποιοι ήταν καταπληκτικοί και άλλοι ήταν “κούτσουρα”».

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ολοκλήρωσε αρκετά γυρίσματα της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», ενώ θεατρικά πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Άγουρα Κεράσια».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved