Οι Ψυχοκόρες ανέλαβαν δράση! Τα γυρίσματα και το καστ
Media

Οι Ψυχοκόρες ανέλαβαν δράση! Τα γυρίσματα και το καστ

Ψυχοκόρες: Μία από τις νέες δραματικές σειρές που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για του χρόνου ξεκίνησε το δικό της «ταξίδι», καθώς πριν από μερικές ημέρες άρχισαν τα γυρίσματα.

Πρόκειται για τις «Ψυχοκόρες», σε σενάριο Πένυς Φυλακτάκη και σκηνοθεσία Μιχαήλ Χαραλαμπίδη.

Η παραγωγή είναι της Feel Good Productions και στο πρωταγωνιστικό καστ έχουν ενταχθεί η Δήμητρα Ματσούκα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Μαρίνα Ασλάνογλου, ο Χρήστος Μαλάκης, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Γιούλικα Σκαφιδά, η Μαριάννα Κιμούλη, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και άλλοι αξιόλογοι ηθοποιοί.

ant1.webp

Η νέα σειρά παρουσιάζει τη ζωή τεσσάρων κοριτσιών που γίνονται ψυχοκόρες σε πλούσια σπίτια της Αθήνας και τις ιστορίες των ανθρώπων που ζουν σε αυτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σίριαλ είναι εποχής και μας γυρνάει πίσω στη δεκαετία του 1950.

f5b7eae2-iyhopoioi-psichokores.webp

Η ιστορία

Η ιστορία θέτει στο επίκεντρο της πλοκής κορίτσια -ανήλικα τα περισσότερα- τα οποία στη δεκαετία του '50 έρχονταν στην Αθήνα από τα χωριά ή και φτωχικές πολυμελείς οικογένειες για αναζήτηση καλύτερης μοίρας και γίνονταν οικιακές βοηθοί σε σπίτια γνωστών τους, μελών της «καλής κοινωνίας». Ωστόσο οι καταστάσεις που βίωναν δεν ήταν ιδανικές. Κάθε άλλο αφού δούλευαν σε συνθήκες περίπου δουλείας, καταπίεσης, κακοποιητικών συμπεριφορών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων, για «ένα κομμάτι ψωμί» ή πενταροδεκάρες που έστελναν στην οικογένειά τους. Μοναδική ελπίδα τους ήταν να νυμφευθούν σύντομο έναν καλό και εργατικό νεαρό και να λυτρωθούν

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved