Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος μαθαίνει πως η Μαρίνα είναι ζωντανή! Τροχαίο ατύχημα για τον Στρατή
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος μαθαίνει πως η Μαρίνα είναι ζωντανή! Τροχαίο ατύχημα για τον Στρατή

Αυτή η νύχτα μένει: Η Φωτεινή αποκαλύπτει στον Χρήστο ότι είδε ζωντανή τη Μαρίνα στην Αθήνα και σοκάρεται.

Έτσι, λοιπόν, αρχίζει να αναζητά απαντήσεις από τον παπα-Ντανίλο. Λίγο αργότερα, η Βάσω απαιτεί εξηγήσεις για τη στάση του, ενώ ο Στρατής πέφτει θύμα ενός τροχαίου ατυχήματος.

nyxta-(1).jpg


Τα σκοτεινά όνειρα της Μυρτώς επιστρέφουν, ενώ ο Μίλτος ανοίγει μια νέα σελίδα για τον πατέρα του. 0 Στέλιος, λοιπόν, αντιμετωπίζοντας τον γιο του, αναγκάζεται να αναμετρηθεί με οδυνηρό τρόπο με τον ίδιο του τον εαυτό. Από την άλλη, η Φωτεινή αποκαλύπτει στον Χρήστο ότι είδε ζωντανή τη Μαρίνα στην Αθήνα. 0 άντρας, στο άκουσμα της είδησης, σοκάρεται και σπεύδει να συναντήσει τον παπα-Ντανίλο, αναζητώντας διέξοδο στο μεγάλο πρόβλημα που υψώνεται μπροστά του αλλά και απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα.

nyxta-(5).jpg

Την ίδια στιγμή, η Βάσω, που ανησυχεί για τον σύντροφό της, επιχειρεί να τον βρει και να μιλήσουν, αλλά οι προσπάθειές της παραμένουν άκαρπες. Οι ώρες περνούν και ο Χρήστος συνειδητοποιεί ότι το κεφάλαιο «Μαρίνα» πρέπει να κλείσει, καθώς δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει τίποτε από όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα εξαιτίας της αλλά ούτε την ψυχική ηρεμία του ίδιου και των κοριτσιών του, που έχουν συνέλθει σιγά-σιγά από τον θάνατό της. Στο μεταξύ, η Βάσω δεν το βάζει κάτω και βρίσκει τον Χρήστο, απαιτώντας εξηγήσεις για τη στάση του, διότι δεν μπορεί να την ερμηνεύσει. Μάλιστα, η γυναίκα έρχεται σε ένα μεγάλο δίλημμα, το οποίο αφορά τον δεσμό τους. 0 Θοδωράκης, τώρα, ανοίγει τα χαρτιά του στη Διαμάντω και η σύγκρουση ανάμεσά τους είναι αναπόφευκτη, ενώ οι κινήσεις του Άλκη δεν πείθουν τον Διαγόρα, που σκέφτεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η οργή του Σήφη και του Φώτη για τον Αλκη έχει αντίκτυπο στην Εύη και τη Φωτεινή.

nyxta-(2).jpg



Κανείς δεν γνωρίζει τις δραματικές στιγμές που περνάει η Ζέτα, ενώ ούτε ο Στρατής είναι σε καλύτερη φάση. Τα προβλήματα στο «Όνειρο», οι οικονομικές δυσκολίες, ο πόλεμος με τον Διαγόρα και κυρίως η απουσία της τον έχουν βυθίσει στη θλίψη. Το μόνο που του προσφέρει παρηγοριά είναι μία «γρήγορη» βόλτα με τη μηχανή του. Όμως, η συγκεκριμένη που αποφασίζει να κάνει πρόκειται να αποβεί μοιραία, καθώς ο Στρατής χάνει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και έχει ένα σοβαρό τροχαίο. 0 άντρας κείτεται αιμόφυρτος στο έδαφος και τα νέα για το ατύχημα γίνονται αμέσως γνωστά στο «Όνειρο».

nyxta-(1).png

Όλοι πηγαίνουν κοντά του και καλούν ασθενοφόρο, καθώς ο Στρατής είναι βαριά τραυματισμένος. Αμέσως μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Στο μεταξύ, η Ζέτα μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα και έχει μία συνάντηση με τη Νίτσα, η οποία τη στηρίζει την ώρα που εκείνη καρδιοχτυπά για τον Στρατή. Μάλιστα, η νεαρή τραγουδίστρια βρίσκεται συνεχώς στο νοσοκομείο για να μαθαίνει νέο για την υγεία του πρώην αγαπημένου της.

Πηγή Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved