Mαύρο Ρόδο: Πολυδερόπουλος: «O κόσμος ταυτίζεται με τον έρωτα που θεωρείται απαγορευμένος»
Media

Mαύρο Ρόδο: Πολυδερόπουλος: «O κόσμος ταυτίζεται με τον έρωτα που θεωρείται απαγορευμένος»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Νίκος Πολυδερόπουλος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο», υποδυόμενος τον Σταυρίνο.

Ο ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για την πρόταση, την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η σειρά αλλά και ποιον λόγο θεωρεί πως αγαπήθηκε τόσο πολύ.

polyderopoulos-molisxthes-5.jpg

Πώς ένιωσες όταν σου έγινε η πρόταση να συμμετάσχεις στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο»;

«Ήταν μεγάλη χαρά, γιατί έχουμε δουλέψει και άλλες φορές μαζί με τον σκηνοθέτη, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Οπότε αυτό ήταν κάτι πούμε έκανε να νιώσω ασφάλεια. Ξέρεις, όταν είσαι με ανθρώπους που έχεις ξανασυνεργαστεί άψογα, νιώθεις ότι θα πάει καλά. Οπότε, όταν μου έγινε η πρόταση, με χαροποίησε πολύ».

Περίμενες την επιτυχία που σημειώνει η σειρά;

«Δεν ξέρω αν περίμενα την επιτυχία ή την αποτυχία! Αυτό πάντα έχει να κάνει με τον κόσμο, γιατί ποτέ δεν ξέρω πώς θα κρίνει την εκάστοτε δουλειά. Περίμενα ότι θα υπήρχε μια καλή συνολική συνεργασία από τους συντελεστές και τους συναδέλφους και ότι θα βγάζαμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Οπότε, θεωρώ ότι αυτό πέτυχε κατά έναν τρόπο και είμαστε ευχαριστημένοι για αυτόν τον αγώνα που δώσαμε».

polyderopoulos-(5).jpg

Πάντως, στην τηλεόραση ήσουν πάντα σε επιτυχημένες δουλειές.

«Ναι, δόξα τω θεώ».

Έτυχε;

«Δεν ξέρω αν αυτό μπορώ να το αναλύσω, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που πιστεύω απόλυτα στην τύχη. Πιστεύω στην πίστη μας στον εαυτό μας γενικά, στις επιλογές μας και, όπως προανέφερα, στον αγώνα που κάνουμε για να πετύχουμε την καλύτερη εκδοχή της δουλειάς μας».

polyderopoulos-(8).jpg

Για ποιους λόγους θεωρείς ότι οι τηλεθεατές αγαπούν τη σειρά;

«Υπάρχουν διφορούμενες καταστάσεις, άλλοι την αγαπούν, άλλοι δεν την αγαπούν. Θεωρώ ότι ίσως ταυτίζονται με το παράνομο που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι, στον έρωτα που θεωρείται «απαγορευμένος», που όλοι ίσως να έχουμε ζήσει κάποια στιγμή. Σίγουρα έχουμε βρεθεί σε μία παρόμοια κατάσταση, όχι με μία μοναχή ή έναν καλόγερο, αλλά με κάτι απαγορευμένο», λέει στο Mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved