Νύχτα: Ναταλία Σουίφτ: «Ο Γιάννης Στάνκονλου είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να βρεις σε συνάδελφο»
Media

Νύχτα: Ναταλία Σουίφτ: «Ο Γιάννης Στάνκονλου είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να βρεις σε συνάδελφο»

Η Ναταλία Σουίφτ που ενσαρκώνει την Εύη, τη μικρότερη κόρη του δημάρχου στη δραματική σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει».

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλάει μεταξύ άλλων για την καλή συνεργασία της με τον Γιάννη Στάνκογλου αλλά και για το αν έχει κοινά στοιχεία με την ηρωίδα της.

natalia-swift-(9).jpg

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες όταν διάβασες για πρώτη φορά το σενάριο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει»;
«Είχα ήδη διαβάσει το βιβλίο και είχα δει και την ταινία, οπότε ήξερα περί τίνος πρόκειται. Ήμουν πάρα πολύ ενθουσιασμένη όταν διάβασα το σενάριο για πρώτη φορά! Έχουν τρομερό ενδιαφέρον για μένα το θέμα, η εποχή, όλο το περιβάλλον και η αισθητική».

Η σειρά τοποθετείται στο Αγρίνιο του 1984. Τι είναι αυτό που να σε γοητεύει από εκείνη την εποχή;
«Είναι ένας άλλος κόσμος, ο οποίος μου φαίνεται πολύ γοητευτικός. Παρόλο που ο δικός μου ο ρόλος δεν έχει και μεγάλη σχέση με τον κόσμο του μπουζουκιού -με την παγέτα, τους καπνούς και τα λουλούδια, όλα αυτά μου αρέσουν πολύ. Η εποχή έχει κάτι σαγηνευτικό».

natalia-swift-(12).jpg

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον τηλεοπτικό σου πατέρα, Γιάννη Στάνκογλου;
«Η συνεργασία μου με τον Γιάννη Στάνκογλου είναι εξαιρετική, όπως πάντα! Πέρυσι ήμασταν μαζί στο θέατρο. Ο Γιάννης Στάνκονλου είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να βρεις σε συνάδελφο»

Τι έχεις κερδίσει από αυτή τη δουλειά; «Σίγουρα έχω κερδίσει τους ανθρώπους. Έχω την τύχη να συνεργάζομαι με υπέροχα άτομα, απίστευτους ηθοποιούς που θαυμάζω και μου αρέσει πάρα πολύ να τους βλέπω να δουλεύουν. Έχω πάρει πολλά από αυτούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που έχω κερδίσει»

natalia-swift-(8).jpg

Υπάρχει κάποια συμβουλή που σου έδωσαν και την κράτησες;
«Ναι, βέβαια! Ήταν, άλλωστε, η πρώτη μου φορά σε τέτοια σειρά έως τώρα. Είχα κάνει μόνο μίνι σειρές, οπότε με βοήθησαν στο πώς να διαχειριστώ τον ρυθμό».

Εκτός από τον Γιάννη Στάνκογλου, με ποιους άλλους συναδέλφους σου είσαι κοντά;
«Με τους περισσότερους, κυρίως με όσους έχουμε σκηνές μαζί! Όταν έχεις με κάποιον σκηνές και τον βλέπεις 3-4 φορές την εβδομάδα, για 8 και 10 ώρες την ημέρα, έρχεσαι κοντά. Ειδικά όταν έχεις την τύχη να είναι άνθρωποι με τους οποίους θέλεις να συναναστρέφεσαι και να κάνεις παρέα».

natalia-swift-(2).jpg

Έχεις κοινά στοιχεία με την Εύη;
«Ναι, έχω αρκετά κοινά στοιχεία με την Εύη! Τη θεωρώ αρκετά δυναμική, κάτι το οποίο ελπίζω ότι έχουμε κοινό! (Γελάει.) Η Εύη είναι επίσης χειραφετημένη, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, αλλά παράλληλα είναι πολύ ευαίσθητη και νοιάζεται για τους ανθρώπους που αγαπάει. Μοιάζουμε πολύ σε αυτά τα χαρακτηριστικά», λέει στο mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved