Σουίφτ:«Χαίρομαι για το Maestro γιατί αυτές είναι τεράστιες ευκαιρίες και για εμάς τους καλλιτέχνες»
Media

Σουίφτ:«Χαίρομαι για το Maestro γιατί αυτές είναι τεράστιες ευκαιρίες και για εμάς τους καλλιτέχνες»

Για το πώς αντιμετωπίζει τις δυσκολίες, το τέλος της «Νύχτας» αλλά και για τη σειρά Milky Way στην οποία θα τη δούμε την επόμενη σεζόν στο Mega, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ναταλία Σουίφτ.

Φέτος ολοκληρώνεται η σειρά;
«Το σενάριο έχει διαφοροποιήσεις από το βιβλίο και έτσι είναι στην ευχέρεια των δημιουργών το αν θα συνεχιστεί η σειρά. Προς το παρόν, δεν έχουμε κάποια ενημέρωση».

Αν συνεχίσει η προβολή της, θα ήσουν θετική να βρίσκεσαι και του χρόνου σε αυτήν;
«Εννοείται ότι θα ήμουν θετική στο να βρίσκομαι στη σειρά αν υπάρξει δεύτερη σεζόν. Όλα θα πάνε ανάλογα με την πορεία που θα επιλέξουν οι σεναριογράφοι. Ίσως κάποιες ιστορίες να πρέπει να κλείσουν, άλλες θα έχει νόημα να συνεχίσουν, δηλαδή είναι ρευστά τα πράγματα ακόμα».

1681306205369-658654531-natalia-swift-(9).jpg

Τι είναι το πιο σημαντικό για εσένα σε μια δουλειά;
«Σίγουρα οι συνάδελφοι είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι σε μια δουλειά, γιατί με αυτούς έχεις να κάνεις κάθε μέρα. Έπειτα είναι και ο τρόπος με τον οποίο σε αντιμετωπίζουν και σου φέρονται συνολικά».

Έχεις βρεθεί σε δουλειές που ανυπομονούσες να τελειώσουν; «Ναι, έχω βρεθεί. Ευτυχώς σπανίως μου έχει συμβεί»

Πώς αντιμετωπίζεις αυτές τις δυσκολίες όταν συμβαίνουν;
«Προσπαθώ να αφοσιωθώ στα θετικά που μπορώ να βρω σε αυτή την εκάστοτε δουλειά και το λαμβάνω υπ’ όψιν για τις επόμενες φορές. Μαθαίνεις μέσα από αυτές τις καταστάσεις, ενώ ιδανικά δεν θα έπρεπε να χρειάζεται να βιώσεις ένα δύσκολο περιβάλλον για να μάθεις. Όμως αυτό συμβαίνει, δυστυχώς».

natalia-swift-(11).jpg

Τη νέα σεζόν θα δούμε στο MEGA τη σειρά «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου, που ήδη διαγράφει σημαντική πορεία στο εξωτερικό. Είσαι μέλος της ομάδας, πώς ήταν αυτή η εμπειρία;
«Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά που είμαι στη σειρά «Milky Way», ήταν υπέροχη εμπειρία, από τις καλύτερες που είχα δουλεύοντας ως ηθοποιός. Ήταν μία φανταστική δουλειά και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Βασίλη Κεκάτο. Έφτιαξε έναν υπέροχο κόσμο και εκεί βρήκαμε όλοι τη θέση μας».

Πώς νιώθεις που διαπρέπει ήδη στο εξωτερικό;
«Είμαι πολύ συγκινημένη για το πόσο καλά πάει. Είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια στη Γαλλία και περιμένω σαν τρελή να δω και τα επόμενα»

Το περίμενες ότι θα σημειώσει τόσο μεγάλη επιτυχία;
«Ναι, η αλήθεια είναι ότι το περίμενα! Ήξερα ότι αυτή η σειρά θα κάνει επιτυχία στο εξωτερικό. Σε αυτό συνέβαλαν, φυσικά, ο Βασίλης και το ύφος της σειράς. Είναι κάτι πάρα πολύ φρέσκο, που εύκολα θα μπορούσες να δεις σε μία πλατφόρμα του εξωτερικού. Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ξένες σειρές».

natalia-swift-(10).jpg

Σε χαροποιεί που ελληνικές παραγωγές, όπως το «Milky Way» ή η σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ξεκινούν να προσελκύουν το ενδιαφέρον του εξωτερικού;
«Φυσικά, γιατί αυτές είναι τεράστιες ευκαιρίες και για εμάς τους καλλιτέχνες. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις ότι ένα είδος, όπως οι σειρές, που ήταν για χρόνια κάπως παραγκωνισμένο, εξελίσσεται και γίνεται πιο κινηματογραφικό, γίνονται μεγαλύτερες παραγωγές και δίνεται μεγαλύτερη βάση στη μυθοπλασία αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό, ανεβαίνει το επίπεδο», λέει στο mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved