Γιάννης Τσόρτεκης: «Με τον Χαράλαμπο στο Maestro ήρθα τόσο κοντά με τη σαπίλα της κοινωνίας»
Media

Γιάννης Τσόρτεκης: «Με τον Χαράλαμπο στο Maestro ήρθα τόσο κοντά με τη σαπίλα της κοινωνίας»

 

Ο Γιάννης Τσόρτεκης μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον ρόλο του στην σειρά Maestro, αλλά και για την προβολή της σειράς στην πλατφόρμα του Netflix.

«Με τον Χαράλαμπο στο μαέστρο ήρθα τόσο κοντά με τη σαπίλα που σκεπάζει την κοινωνία. Δυσκολεύτηκα, ειδικά με την σκηνή του ξυλοδαρμού. Άλλαξα μέσα από αυτό. Η ενδοοικογενειακή βία με τρομάζει. Καταρρακώθηκα όταν είδα τον εαυτό μου στο ρόλο του κακοποιητικού γονέα.» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο περιοδικό «ΚΟΙΤΑ magazine».

tsortekis-def.jpg

Και πρόσθεσε ο Γιάννης Τσορτέκης: «Είναι τρομερό αν κάτσεις να το σκεφτείς, να μη σε δέχεται ο άνθρωπος που σε έφερε στη ζωή. Η παιδεία είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης από τη ρίζα. Δυσκολεύτηκα να τα βρω με τον Χαράλαμπο. Δε μου ήταν καθόλου εύκολο. Προσπάθησα μανιωδώς να βρω 1-2 καλά στοιχεία του χαρακτήρα του, μπας και το συμπαθήσω λίγο, και να μπορέσω να συνυπάρξω μαζί του. Ανακάλυψα την μοναξιά του και μπορούσα κάπως κάπως, να το καταλάβω.».

tsortekis-kavogianni.jpg

Και συνέχισε λέγοντας ο ηθοποιός: «Η δυσοσμία του όμως νομίζω πως δύσκολα θα βγει από πάνω μου. Δε με νοιάζει που σειρά μπήκε στο Netflix. Σαφώς και καμαρώνω, αλλά θα είχα τα ίδια συναισθήματα και με το να μην έμπαινε. Στην απόφασή μου να συμμετέχω και εγώ στο μαέστρο και να απαντήσω θετικά στον Παπακαλιάτη μεγάλο ρόλο έπαιξε ο γιος μου. Όταν το συζήτησα μαζί του, μου είπε με σιγουριά: “Μπαμπά κάντο”. Και το έκανα!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved