Survivor: Μετά την αποβολή της Σκαφίδα, ο Ατζούν άφησε άφωνους τους παίκτες με τη νέα του ανακοίνωση
Media

Survivor: Μετά την αποβολή της Σκαφίδα, ο Ατζούν άφησε άφωνους τους παίκτες με τη νέα του ανακοίνωση

Η Αφροδίτη Σκαφίδα αποβλήθηκε από το survivor all star και ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοίνωσε στους παίκτες τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες στο ριάλιτι επιβίωσης και τους άφησε άφωνους.

Έρχονται αναμετρήσεις Ελλάδας – Τουρκίας
Ο Τούρκος παραγωγός ανακοίνωσε πως τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι αγώνες μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων.

Συγκεκριμένα είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί: «Και για να σας δώσω και καλά νέα, σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάσημα, θα παίξετε με τους Survivors από την Τουρκία. Ανυπομονούν να σας δούνε, ξέρουνε πολλά για εσάς. Είναι ενθουσιασμένοι, είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσετε και εσείς. Θα είναι ένας πολύ μεγάλος αγώνας, μικτοί με την τούρκικη ομάδα»!

atzun-21.jpg


Και αποκάλυψε ο Τούρκος παραγωγός: «Οι διαγωνιζόμενοί μας είναι λίγο τρελοί. Κάποιοι είναι επιθετικοί. Είμαι σίγουρος ότι με τη θετική σας ενέργεια θα χαλαρώσουνε και θα είναι ένας μεγάλος αγώνας μαζί. Η θετική σας ενέργεια είναι το νούμερο ένα για μένα. Επίσης θα έχουμε ένα καλό έπαθλο στον αγώνα. Έτσι θα έχετε ένα μεγάλο κίνητρο στον αγώνα και πιστεύω ότι θα υπάρξει μια μεγάλη μάχη.»

atzoyn12.jpg


Και αν δεν έχετε δει το απόσπασμα, δείτε το παρακάτω με την ανακοίνωσή του στο τελευταίο επεισόδιο του survivor all star πριν το Πάσχα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved