Παράδεισος spoiler: Ύποπτος και πάλι για φόνο ο Ντίνος – Τον προδίδει η Αμαλία
Media

Παράδεισος spoiler: Ύποπτος και πάλι για φόνο ο Ντίνος – Τον προδίδει η Αμαλία

Ο Παράδεισος των κυριών: Όλα ανατρέπονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Ο Αποστολής «κλέβει» την περιουσία της Όλγας, ενώ σχεδιάζει να εκδικηθεί και όσους μπαίνουν στον δρόμο του. Και η Μιράντα όμως «κλέβει» το ταμείο του «Παραδείσου», οδηγώντας τον Ντίνο σε λάθος κινήσεις, ενώ η Αμαλία «προδίδει» τον αγαπημένο της, βάζοντάς τον στο στόχαστρο της αστυνομίας για τον φόνο της Ντέπυς. Ο Αγης θέλει να παντρευτεί την Πολυξένη και ο Δημητράκης μαθαίνει πως η Γεωργία είναι έγκυος!

paradeisos-(7).jpg

Ο Αποστολής βλέπει ό,τι έχτισε με πείσμα, υπομονή και σκληρότητα να καταρρέει. Είναι ύποπτος γκι τον θάνατο της Ντέπυς, η γυναίκα του τον έχει απορρίψει, με τον γιο του ανέκαθεν η σχέση του ήταν τρικυμιώδης, η περιουσία του κινδυνεύει... Νιώθει σαν ταύρος σε υαλοπωλείο και τώρα θέλει να εκδικηθεί και τη Σύρμω. Έχει γι' αυτό δύο λόγους: ο ένας είναι ότι δεν μπορεί να ξεχάσει το χαστούκι που του έδωσε λίγο καιρό πριν («πώς τόλμησε;»), κυρίως όμως υποψιάζεται πέος... κάνει πλάτες στη γυναίκα του για τη σχέση της με τον αστυνόμο Γιαμαλή. Και αυτό εξοργίζει τον Αποστόλη, που για εκδίκηση σχεδιάζει να τους διώξει οικογενειακώς από το μαγαζί τους... Ο αστυνόμος Γιαμαλής ωστόσο προσπαθεί να βγάλει το πολυπόθητο ένταλμα για να καταφέρει να τον συλλάβει!

paradeisos-(6).jpg

Ένας έρωτας, ένας χωρισμός

Η Βικτόρια δεν θα ησυχάσει αν δεν βγάλει από τη μέση τον Χρηστίδη. Αποφασισμένη γι' αυτό, καταστρώνει ακόμα ένα σχέδιο για την εξόντωσή του. Η Μιράντα, χολωμένη από την Αμαλία και την υποψία πως ο αγαπημένος της τρέφει ακόμα αισθήματα για εκείνη, παίρνει την απόφαση να χωρίσει οριστικά τον Ντίνο. Την ίδια ώρα, ο Σωτήρης εξομολογείται για ακόμα μια φορά τον έρωτά του στην Όλγα!
Το κλίμα επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο όταν ο Μάρκος, με σκοπό να κερδίσει την καρδιά της Μιράντας, της λέει πως όντως πιστεύει ότι ο Ντίνος είναι ακόμα ερωτευμένος με την Αμαλία. Ο Ντίνος όμως τον ακούει και τώρα η φιλία τους κινδυνεύει...

paradeisos-(4).jpg

Στο μεταξύ, ο Πάρης πιάνεται στα χέρια με τον Δημητράκη για τα μάτια της Γεωργίας, και εκείνη, που βλέπει πως δεν ταιριάζει με τον γιο του γαλατά, θέλει να βάλει τέρμα σε αυτό το... άτυχο προξενιό που μηχανεύτηκε η μητέρα της η Πιπίτσα.

Κάτι... σκοτεινό

Η συμπεριφορά του Μάρκου οδηγεί σε ένταση τη σχέση του με τον Ντίνο και η Μιράντα σπεύδει να μεσολαβήσει ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα... Αν και προσπαθεί να μιλήσει λογικά και ψύχραιμα και με τους δύο ώστε να τους συμφιλιώσει, τελικά δεν καταφέρνει τίποτα. Αντιθέτως, η ένταση κορυφώνεται, με αποτέλεσμα ο Μάρκος να υποβάλει την παραίτησή του από το λογιστήριο του «Παραδείσου»! Στο μεταξύ, ο Άγης δείχνει να γυρίζει σελίδα στη ζωή του... Κατά τη γνώμη του, η μόνη γυναίκα που τον έχει στηρίξει πραγματικά είναι η Πολυξένη και έτσι αποφασίζει να επισημοποιήσει τη σχέση του μαζί της. Η μητέρα του ωστόσο, η Βικτόρια, «σοκάρεται» με αυτή την είδηση.

paradeisos-(1).jpg

Καθώς έχει άλλα σχέδια για τον γιο της και δεν αποδέχεται να δεσμευτεί με μια «υπηρέτρια», σκαλίζοντας το παρελθόν της ανακαλύπτει «κάτι σκοτεινό» και φυσικά το χρησιμοποιεί εναντίον της! Έτσι, η νεαρή κοπέλα αναγκάζεται να... εξαφανιστεί, για να γλιτώσει από δυσάρεστες αποκαλύψεις και τις συνέπειές τους!
Παράλληλα, ο ιατροδικαστής αποφαίνεται για την αιτία θανάτου της Ντέπυς και το πόρισμά του φέρνει τον Σωτήρη προ εκπλήξεως. Σύμφωνα με αυτό, η κοπέλα πέθανε από... ασφυξία, κάτι που αθωώνει τον Άγη. Παράλληλα, καινούρια στοιχεία έρχονται συνέχεια στο φως, με τον Σωτήρη να νιώθει ανήμπορος να διαλευκάνει την υπόθεση...

1678705882536-939182207-paradeisos-(6).jpg

Το τελευταίο χαρτί

Βλέποντας τα περιθώρια για στενεύουν και να μην έρχεται βοήθεια από πουθενά, ο Χρηστίδης επισκέπτεται τη Μιράντα και της ζήτα χρήματα προκειμένου να ξεφύγει και να σώσει τη ζωή του. Το αντάλλαγμα που προσφέρει; Θα της δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα του παιδιού της και για το που βρίσκεται σήμερα! Έχοντας αυτή τη βαθιά επιθυμία, η Μιράντα λυγίζει και κάνει κάτι που σε άλλη περίπτωση δεν θα έκανε ποτέ... Ως συνιδιοκτήτρια του «Παραδείσου» και έχοντας πρόσβαση στο ταμείο, παίρνει χρήματα κρυφά, ώστε να τα δώσει στον Χρηστίδη. Ο Ντίνος το αντιλαμβάνεται και η εμπιστοσύνη του κλονίζεται, δεν λέει όμως τίποτα, γιατί είναι αποφασισμένος να την παρακολουθήσει για να μάθει τα σχέδιά της.

paradeisos-(10).jpg

Στο μεταξύ, ο Άγης ψάχνει να βρει την Πολυξένη, ενώ ο Χριστόφορος, που ονειρεύεται τη σύλληψη του Αποστόλη, παραδέχεται την αθωότητά του, με τη βεβαιότητα ότι θα συλλάβουν τον Αποστόλη για τον φόνο της Ντέπυς. Μόνο που τα πράγματα δεν πάνε καθόλου όπως θα ήθελε...

Προδοσίες!

Ο Δημητράκης μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Γεωργίας και, νιώθοντας προδομένος και γελασμένος, εισβάλλει έξω φρενών στο σπίτι του Μάρκου και της Πι- πίτσας, ζητώντας εξηγήσεις και... μεγαλύτερη προίκα ως αντάλλαγμα για τη... θυσία που θα κάνει να πάρει μια γυναίκα που κυοφορεί το παιδί ενός άλλου. Στην πορεία ωστόσο θα ανακτήσει την ψυχραιμία του και θα ισχυριστεί ότι αγαπά πραγματικά τη Γεωργία και θα την υποστηρίξει ό,τι κι αν συμβεί...

paradeisos-(2).jpg

Στο μεταξύ, η Αμαλία προχωρά επίσης σε μια... προδοσία, έστω και άθελά της, καθώς λέει στην αστυνομία ότι και ο Ντίνος είχε επισκεφτεί την Ντέπυ πριν από τον θάνατό της. Έτσι, τώρα ο Σωτήρης έχει ακόμα έναν ύποπτο στα χέρια του...

0 Ντίνος τα καταστρέφει όλα

Η Όλγα δεν έχει ιδέα ότι ο Αποστολής έχει πλαστογραφήσει την υπογραφή της, με αποτέλεσμα όλη της η περιουσία να έχει κάνει... φτερά! Τα πάντα πλέον είναι γραμμένα στο δικό του όνομα. Όταν εκείνη το ανακαλύπτει, αποφασίζει να διεκδικήσει με κάθε τρόπο όσα της ανήκουν. Από την πλευρά του, ο Αποστολής υπονομεύει τη σιγουριά της, τονίζοντάς της ότι δεν έχει χειροπιαστές αποδείξεις για όσα του προσάπτει. Παράλληλα, ο Μάρκος, που έχει χάσει τη δουλειά του στον «Παράδεισο» και είναι αντιμέτωπος με την γκρίνια και τις κατηγορίες της Πιπίτσας, φτάνει στην πόρτα των Βασιλείου, ζητώντας να αναλάβει τα λογιστικά τους.

paradeisos-(7).jpg

Την ίδια ώρα, ο Ντίνος παρακολουθεί τη Μιράντα και τη βλέπει να συναντιέται με τον Χρηστίδη... Η επέμβασή του ωστόσο κάθε άλλο παρά σωτήρια είναι, καθώς καταστρέφει τα πάντα: ο πρώην αστυνομικός τρέπεται σε φυγή και έτσι η Μιράντα χάνει και πάλι την ευκαιρία να μάθει για το χαμένο της μωρό... Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ερχομός της Πολυξένης στον «Παράδεισο» για να δουλέψει φέρνει κι άλλες αναταράξεις στην ήδη τεταμένη σχέση του Ντίνου και της Μιράντας... Γιατί η Μιράντα δεν θέλει έναν «άνθρωπο της Αμαλίας» κοντά της.

Πηγή Τηλέραμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved