Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή! Ο Πόντικας ζητά σε γάμο τη Μυρτώ
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή! Ο Πόντικας ζητά σε γάμο τη Μυρτώ

Αυτή η νύχτα μένει: Το ένα χτύπημα της μοίρας μετά το άλλο δέχεται η Μυρτώ, η οποία δείχνει να μην μπορεί να αντέξει πια όλες αυτές τις αναποδιές που της συμβαίνουν.

Ολα άρχισαν με τον βιασμό της από τον Μίλτο και στη συνέχεια ο χαμός του πατέρα της ήταν το κερασάκι στην τούρτα, για να οδηγηθεί σε τραγική ψυχολογική κατάσταση στο ψυχιατρείο.

nyxta-mirto-(1).jpg

0 παπα-Ντανίλος και ο Πόντικας στέκονται πάντα στο πλευρό της και εκείνη έχει δύο αγαπημένους ανθρώπους να τη στηρίζουν! Μόνο που όλα πάλι γκρεμίζονται για εκείνη, όταν ο παπα-Ντανίλος της ανακοινώνει πως είναι έγκυος. Η κοπέλα έκανε μια σειρά εξετάσεων που έδειξαν ότι τελικά περιμένει το παιδί του βιαστή της. 0 εφιάλτης για εκείνη επιστρέφει και ο παπάς βρίσκει τον Στέλιο, όπου του ζητά να αναλάβει τις ευθύνες του.

nyxta-mirto-(4).jpg

Μόνο που η απάντηση που του δίνει είναι απογοητευτική

Η Μυρτώ σε απόγνωση με όσα της συμβαίνουν, θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες της. Ευτυχώς οι γιατροί την προλαβαίνουν και τη σώζουν. Τότε ο Πόντικας συγκλονισμένος με όσα γίνονται, παίρνει μια γενναία απόφαση και της προτείνει: «θα σε παντρευτώ και θα αναγνωρίσω το παιδί σαν δικό μου! Ετσι κανείς δεν θα έχει να σου προσάψει το παραμικρό και δεν θα σε κατηγορήσει για τίποτα! θα είμαι δίπλα σου πάντα σε ό,τι κι αν χρειαστείς», της λέει.

nyxta-mirto-(5).jpg

Εκείνη συγκινείται μεν, αλλά αρνείται να δεχτεί μια τέτοια θυσία από μέρους του: «Σ’ ευχαριστώ πολύ! Είσαι τόσο καλός! Δεν μπορώ να δεχτώ κάτι τέτοιο», του λέει και καταφεύγει σε μια λύση που φέρνει καινούρια τρικυμία. Αποφασίζει με τη βοήθεια μιας νοσοκόμας στο ψυχιατρείο να ρίξει το μωρό που μεγαλώνει μέσα της! Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έχει κάτι που θα της θυμίζει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του Μίλτου.

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved