Παγιδευμένοι spoiler: Ο Αλέκος τιμωρεί την Άννα με τον πιο σκληρό τρόπο!
Media

Παγιδευμένοι spoiler: Ο Αλέκος τιμωρεί την Άννα με τον πιο σκληρό τρόπο!

Παγιδευμένοι spoiler: Τώρα που ο Χατζής γνωρίζει τι συνέβη με τον Κοσμά, κρατά έναν άσο, τον οποίο αποφασίζει να ρίξει στο τραπέζι. 

Ξεθάβει το πτώμα και πυροδοτεί τις καταιγιστικές εξελίξει, που φέρνουν τον Σπύρο και τον Θοδωρή ένα βήμα πριν από τη φυλακή. 0 Δημήτρης είναι υποχρεωμένος να αποκαλύψει την τραγική αλήθεια στην Άννα, η οποία συνειδητοποιεί ότι ο πατέρας της είναι νεκρός και καταρρέει στη σκέψη ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να συμφιλιωθεί μαζί του...

pagidevmenoi-(4).jpg

Ο Ανδρέας βρίσκεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί κρίνουν ότι πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα για να γλιτώσει τη ζωή του. Έξω από το χειρουργείο, η Δανάη κάθεται μόνη της και περιμένει ένα νέο, ενώ λίγο πιο πέρα, ο Δημήτρης και η Άννα αγωνιούν για το φίλο τους. Πλησιάζουν το κορίτσι για να του δώσουν κουράγιο, όμως εκείνο παραμένει σκεπτικό και κλεισμένο στον εαυτό του. Ο Σπόρος και ο Σταύρος προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη και ο Ανδρέας βρέθηκε μαχαιρωμένος. Από τις κάμερες που είναι τοποθετημένες στους δρόμους έξω από το τμήμα, βλέπουν κάποιον να τον πλησιάζει και διαπιστώνουν ότι πρόκειται για τον Βλάση, τον άντρα της Νατάσας, ο οποίος είχε προηγουμένως επιχειρήσει να του επιτεθεί μέσα στο τμήμα. Αυτός, βέβαια, παραμένει άφαντος... Ψάχνουν στο σπίτι του, ειδοποιούν τη Νατάσα να μείνει μακριά του, όμως δεν έχουν σκεφτεί να προσεγγίσουν τη Δανάη. Ξαφνικά, το τηλέφωνο της μικρής χτυπά.

pagidevmenoi-(3).jpg

Ο Βλάσης επέλεξε να επικοινωνήσει μαζί της και ζητά τη βοήθειά της για να το σκάσει. Της υπόσχεται να φύγει για πάντα από τη ζωή της και την παρακαλά να του φέρει τα χρήματα που η μητέρα της κρατούσε κρυμμένα στο σπίτι. Εκείνη δέχεται και δίνουν ραντεβού σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να του παραδώσει τα λεφτά. Όμως, φροντίζει πρώτα να ενημερώσει τον Δημήτρη και την Αννα. Έτσι, το βράδυ πηγαίνει στο σημείο της συνάντησης φέρνοντας μαζί της... ενισχύσεις. Μόλις ο Βλάσης παίρνει τα λεφτά και ετοιμάζεται να το βάλει στα πόδια, ο Δημήτρης τον σταματά, τον συλλαμβάνει και η Άννα αγκαλιάζει τη μικρή, βεβαιώνοντάς την ότι έκανε το σωστό. Επιστρέφοντας αργότερα στο νοσοκομείο, μαθαίνουν τα ευχάριστα: ο Ανδρέας διέφυγε τον κίνδυνο και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να επιστρέφει στην υπηρεσία!

pagidevmenoi-(2).jpg

Ο Θοδωρής λέει στην Άννα την αλήθεια για τους μαφιόζους

Ο Αλέκος με τον Μάρκο πηγαίνουν να βρουν τον Μίλτο και του αποκαλύπτουν ότι γνωρίζουν για το πτώμα που έθαψε μαζί με τον Άκη στο δάσος. Εκείνος δέχεται απρόθυμα να τους βοηθήσει, τους οδηγεί στο συγκεκριμένο σημείο και αναγκάζεται να κάνει κάτι που δεν φανταζόταν ποτέ: Σκάβει ξανά, προκειμένου το πτώμα να έρθει στην επιφάνεια. Η βροχή της επόμενης Ημέρας διευκολύνει ακόμα περισσότερο τα σχέδια του Χατζή, ο οποίος πλέον Παρακολουθεί ικανοποιημένος τις εξελίξεις. Ένα ζευγάρι που περπατά στο δάσος μαζί με το σκύλο του έρχεται αντιμέτωπο με το αποτρόπαιο θέαμα και τηλεφωνεί αμέσως στην αστυνομία! Μόλις ο Σπύρος ενημερώνεται για το πτώμα που βρέθηκε, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

pagideumenoijpg.jpg

Αναλαμβάνει προσωπικά την υπόθεση και σπεύδει στο σημείο, για να επιβεβαιώσει τους χειρότερους φόβους του: Η σορός ανήκει σε άντρα, βρισκόταν για αρκετό καιρό θαμμένη και, άρα, δεν αναγνωρίζεται εύκολα. Ο Δημήτρης επίσης μαθαίνει τι έχει συμβεί και φοβάται ότι το πτώμα ανήκει στον Κοσμά. Ζητά από τον πατέρα του να τον ενημερώνει για τις έρευνες και ανησυχεί όλο και περισσότερο για την Άννα. Αυτή για την ώρα αναλαμβάνει να μάθει πού ακριβώς έχει μπλέξει η Λίνα. Όταν η Χρύσα έρχεται να της δείξει την πλαστή ταυτότητα και το βιβλιάριο που βρήκε στα πράγματα της κόρης της, η Άννα φωνάζει όλα τα παιδιά στο γραφείο της και απαιτεί απαντήσεις. Ο Θοδωρής παραδέχεται όσα έγιναν με τα ναρκωτικά και τους μαφιόζους και ζητά τη βοήθειά της, όμως εκείνη δεν του δίνει καμία εγγύηση. Έχει υποσχεθεί να μην κρύψει ξανά τίποτα από τον Δημήτρη και αυτήν τη φορά θα κρατήσει την υπόσχεσή της, ακόμη κι αν ξέρει ότι η ανιψιά της θα κινδυνεύσει να βρεθεί στη φυλακή.

pagidevmenoi.jpg

Το ίδιο κιόλας βράδυ αποκαλύπτει στον αγαπημένο της τα πάντα και εκείνος, έξαλλος με τον αδελφό του, της ξεκαθαρίζει πως θα φροντίσει να πληρώσει για ό,τι έκανε. Το μόνο που καταφέρνει η Άννα είναι να εξασφαλίσει μια «πίστωση χρόνου» λίγων ημερών, μιας που την επομένη ο πατέρας της επιστρέφει από την Αϊτή και θέλει να βρει την οικογένεια όλη ενωμένη. Γνωρίζοντας την καταιγίδα που έρχεται, ο Δημήτρης συμφωνεί. Φροντίζει, ωστόσο, το άλλο πρωί να πάει στον Πειραιά για να στηρίξει τη γυναίκα του, που θα έρθει αντιμέτωπη με ένα νέο εφιάλτη...

Πηγή 7 μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved