Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Αφροδίτη Σκαφίδα μετά την αποβολή της. Οι πρώτες εικόνες!
Media

Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Αφροδίτη Σκαφίδα μετά την αποβολή της. Οι πρώτες εικόνες!

Survivor All Star: Η πέμπτη κατά σειρά διαγωνιζόμενη του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία αποβάλλεται από το παιχνίδι, έφτασε σήμερα το μεσημέρι (13/4) στην Ελλάδα. 

H πτήση της προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 15,15 το μεσημέρι και η ίδια εμφανίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην έξοδο αφίξεων, φανερά μαυρισμένη αλλά και αλλαγμένη από τότε που έφυγε για Άγιο Δομίνικο.

Nα θυμίσουμε ότι η γνωστή αθλήτρια και πρώην Survivor αποβλήθηκε από το παιχνίδι προ ημερών, όταν διαπιστώθηκε από την παραγωγή ότι είχε προμηθευτεί φαγητό από ντόπιο, παραβαίνοντας τους όρους και τους κανόνες του ριάλιτι.

Μάλιστα, την ανακοίνωση έκανε, με βαριά καρδιά ο Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος τόνισε ότι η Αφροδίτη είναι προσωπική του φίλη, όμως δεν μπορεί να αδικεί τους υπόλοιπους παίκτες όταν έχει επιβεβαιωμένα παραβεί κανόνα του Survivor.

Η Αφροδίτη έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος στην ώρα της και ήταν ντυμένη με αθλητικά. Χαμογέλασε στους δημοσιογράφους και τους κάμερα μαν που την περίμενα, όμως δεν είπε ούτε κουβέντα για την αποβολή της ή ό,τι άλλο άκουσε να τη ρωτάνε οι εκπρόσωποι των media.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες εικόνες της Αφροδίτης από την Ελλάδα όπου βέβαια θα έχει τη χαρά, τουλάχιστον, να περάσει το φετινό Πάσχα με την οικογένειά της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved