Media

Αργυρός: «Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής... Οι εταιρίες έλεγαν ''μην ασχολείστε μ' αυτόν''»

Gossip-tv Team

Για το ξεκίνημα της καριέρας του, τον κόπο που έκανε να φτάσει μέχρι εδώ, την ανάγκη για δημιουργία οικογένειας και την απόφασή του να προστατεύει την προσωπική του ζωή, μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συνέντευξή του. 

Ο γνωστός τραγουδιστής ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα είναι καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος στην εκπομπή του Τετ α Τετ που προβάλλεται στην Κυπριακή τηλεόραση και μιλάει για όλα όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνον.

«Από μικρός μού άρεσε να εξελίσσομαι και στον τρόπο που τραγουδάω. Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής, δεν γεννήθηκα μουσικός. Οι εταιρίες τους έλεγαν, «μην ασχολείστε με αυτόν γιατί θα τα χάσετε», ας πούμε» παραδέχτηκε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

argyros.jpg

Και συνέχισε: «Δεν πιστεύω ότι ψωνίστηκα ποτέ. […] Δεν νιώθω αυτή τη στιγμή ότι είμαι ένας τραγουδιστής. Νιώθω σαν ένας ζωγράφος που ζωγραφίζει έναν πίνακα, ο οποίος πίνακας έχει πάρα πολλά πράγματα μέσα».

Στην ερώτηση για την προσωπική του ζωή και την πιθανότητα απόκτησης οικογένειας στο μέλλον, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για την οικογένεια. Είναι όποτε θέλει Θεός και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια. Γενικά μου αρέσει να προστατεύω τις σχέσεις μου».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με απόσπασμα από τη συνέντευξή του...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved