Ηλίας Μουλάς: Το IQ 160, το spoiler και η επιστροφή στην τηλεόραση
Media

Ηλίας Μουλάς: Το IQ 160, το spoiler και η επιστροφή στην τηλεόραση

IQ 160: Δύο είναι οι μεγάλες αδυναμίες του Γιώργου Βλαστού. Τα γλειφιτζούρια και η συνάδελφός του, Δάφνη.

Το πρώτο φανερώνει την παιδικότητά του, το δεύτερο την ανικανότητά του να δείξει τα πραγματικά του συναισθήματα σε εκείνη που θέλει. Ο Ηλίας Μουλάς αναλύει τις πτυχές του χαρακτήρα του και εξηγεί τι θα φέρει το μέλλον για τον Γιώργο.

1681460338047-301111904-moulas-(1).jpg

Υπαστυνόμος Β' Γιώργος Βλαστός!

«Αυτός είμαι... Δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμα για το παρελθόν του αλλά όσο τον παρακολουθούμε στις υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη, θα μαθαίνουμε περισσότερα πράγματα για το παρόν του. Είναι σε εξέλιξη και ένα φλερτ με τη Δάφνη. Στα πρώτα επεισόδια βλέπουμε πως ανταλλάσσουν μόνο κάτι βλέμματα, στη συνέχεια όμως θα προσπαθήσει περισσότερο. Μάλλον ακόμα δεν έχει βρει τον σωστό τρόπο. Ομως όλους τους ήρωες θα τους μάθουμε καλύτερα όσο περνάει ο καιρός».

Θεωρείς πως θα της εξομολογηθεί κάποια στιγμή τον έρωτά του;

«Δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι πως μέχρι στιγμής εκείνη δεν αντιλαμβάνεται καν το φλερτ του. Από τη μια εκείνη είναι πολύ δοσμένη στη δουλειά της και δεν βλέπει τίποτα πέρα από αυτή και από την άλλη, το φλερτ που της κάνει ο Γιώργος δεν γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο ντρέπεται ο ήρωάς μου. Πάντως θα προσπαθήσει περισσότερο».

moulas-(3).jpg

Θα υπάρξει όμως και άλλος έρωτας σε αυτή την αστυνομική διεύθυνση, έτσι δεν είναι; Μιλάω φυσικά για τον Αργύρη και την Πηνελόπη...

«Μακάρι. Αυτό που γνωρίζω είναι πως ο ήρωάς μου θα λειτουργεί πυροσβεστικά στα επόμενα επεισόδια όταν θα δημιουργείται μεταξύ τους ένταση. Πηνελόπη και Γιώργος θα αρχίσουν να δένονται προσεώς».

Αρα η Πηνελόπη θα μείνει στην αστυνομία!

«Θα υπάρξουν κόντρες, όμως μην ξεχνάμε πως η Πηνελόπη δεν είναι αστυνομικός. Απλά δουλεύει για την αστυνομία. Η χαλαρότητά της και το γεγονός πως δεν ακολουθεί το πρωτόκολλο θα φέρει σίγουρα μια ρήξη, θα ζήσουμε μια περιπέτεια με αρχή, μέση και τέλος».

Τι να περιμένουμε από τον Γιώργο; θα βοηθήσει δραστικά στη λύση μιας υπόθεσης;

«Υπάρχει ένα επεισόδιο που είναι πάνω στον ήρωά μου και σχεδόν βρίσκει τη λύση μόνος του αλλά τελικά θα δούμε ότι είχε μια κρυφή βοήθεια. Δεν μπορώ να μαρτυρήσω περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως δράση θα αναλάβει πολύ ενεργά».

moulas-(2).jpg

Αυτό με το γλειφιτζούρι πώς έχει προκύψει;

«Μας άρεσε σαν σκέψη. Αφενός σκεφτήκαμε πως είναι μια κίνηση που τον χαλαρώνει και αφετέρου πως δείχνει το ανέμελο κομμάτι του εαυτού του. Σίγουρα του δίνει μια αθωότητα και μια παιδικότητα. Δεν ξέρω όμως αν αυτή η συνήθειά του θα φανερώσει στο μέλλον κάτι».

Έχω την αίσθηση πως οι ήρωες που δείχνουν με έναν τρόπο την αφέλειά τους, είναι και εκείνοι που στο τέλος θα βρουν τη λύση ή θα σταθούν δίπλα στα άτομα που το έχουν ανάγκη.

«Αυτό κάνει και ο Γιώργος. Στηρίζει τους γύρω του και την ώρα της δουλειάς θα είναι σωστός επαγγελματίας. Μπορεί να κάνει το χιούμορ του αλλά βοηθάει σε όλα. ακόμα και στο να κρατήσει το παιδί της Πηνελόπης. Γενικότερα θα είναι άκρως βοηθητικός απέναντι στην Πηνελόπη».

Είσαι ευχαριστημένος με την τηλεοπτική σου επιστροφή; Η αλήθεια είναι ότι είχες αφήσει πολύ θετικό στίγμα στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα».

«Μου αρέσει η διαδικασία των γυρισμάτων, μου αρέσει η τηλεόραση αλλά δεν μπορώ να σου πω πως είμαι ερωτευμένος με τη μικρή οθόνη. Πιο ερωτευμένος αισθάνομαι με το θέατρο. Τόσο, καιρό δεν υπήρχε κάτι που να με εξιτάρει. Ομως το ένστικτό μου με το «IQ160» βγήκε σε καλό. Αφενός είναι μια προσεγμένη σειρά, αφετέρου έχει ένα εξαιρετικό σκηνοθέτη, τον Πιέρρο Ανδρακάκο. Για μένα η τηλεθέαση έρχεται σε δεύτερη μοίρα, εννοείται πως θέλουμε να αρέσει στο κοινό, δεν κάνουμε μια δουλειά για να τη βλέπουμε μόνοι μας αλλά είναι πολύ σημαντικός ο άνθρωπος που θα φτιάξει την ομάδα και θα οργανώσει τα γυρίσματα, θέλω να υπάρχει γύρω μου ένα σωστό περιβάλλον, πάντα με όρια και σεβασμό, που θα μου δίνει το πεδίο να δημιουργήσω μέσα σε αυτό»

moulas-(4).jpg

Αρα το ναι γι’ αυτόν τον ρόλο το είπες κυρίως λόγω της ομάδας;

«Είπα το ναι γιατί εκτός από εξαιρετική ομάδα, έχει και την ισορροπία που μου αρέσει. Αστυνομικό με χιούμορ. Ωστόσο μέσα από κάθε υπόθεση υπάρχει τελικά και ένα μήνυμα».

Τελικά ο κόσμος έχει ανάγκη την κωμωδία;

«Ο κόσμος άσχετα από το είδος έχει ανάγκη από ποιοτικές δουλειές. Από δουλειές που δείχνουν ότι έχουν γίνει με φροντίδα και αγάπη. Μπορεί πλέον το κοινό να καταλάβει πότε μια δουλειά γίνεται βιαστικά, απλά για να γίνει».

Υπάρχουν σκέψεις η σειρά να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν! Ισως τότε να ολοκληρωθεί και ο έρωτας του Γιώργου με τη Δάφνη.

«Δεν γνωρίζω κάτι. Μακάρι όμως να συμβεί αυτό. Νομίζω όλοι θα το θέλαμε», λέει ο ηθοποιός στο tv24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved