Η Γη της Ελιάς: Πρωταγωνίστρια ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη σειρά
Media

Η Γη της Ελιάς: Πρωταγωνίστρια ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη σειρά

H Γη της Ελιάς πήρε το πράσινο φως και για τη νέα σεζόν, όμως μία πρωταγωνίστρια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και αποκάλυψε ότι αυτά είναι τα τελευταία της γυρίσματα.

Πριν λίγες μέρες είδαμε να εισβάλλει στη σειρά ο Γιώργος Αγγελόπουλος και να υποδύεται τον Ορέστη Αντωνιάδη, ενώ στην εκπομπή, Πάμε Δανάη μάθαμε ότι ο Λυκούργος τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Παρτσαλάκης μάλλον φεύγει από τη σειρά.

gi-tis-elias.jpg

«Ένας ξαφνικός πόνος που θα νιώσει ο Λυκούργος θα τον οδηγήσει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τα νέα δεν είναι καθόλου καλά, η υγεία του είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, οι εξετάσεις που θα κάνει δεν είναι καθόλου καλές. Αντιμετωπίζει πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας με το συκώτι του. Η κατάσταση της υγείας του θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση και οι γιατροί θα κρίνουν ότι πρέπει να βρεθεί συμβατός δότης για να γίνει μεταμόσχευση ήπατος. Θα ξεκινήσει η αναζήτηση συμβατού δότη που θα σώσει τη ζωή του Λυκούργου, με τα πράγματα να μην είναι απλά και εύκολα… Σε πρώτη φάση δεν βρίσκεται συμβατός δότης, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και γι αυτό ο Λυκούργος συντάσσει τη διαθήκη του».

gi-ths-elias-(7).jpg

Όμως και ακόμα ένα πρόσωπο αποχωρεί και το ανακοίνωσε και δεν είναι άλλο από την… Χρύσα Παπά. Η ηθοποιός που υποδύεται την «Εύα» αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως η πορεία της στη «Γη της Ελιάς» τελειώνει και έγραψε: «Με τη Δώρα στα τελευταία γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς».

Δείτε την ανάρτησή της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved