Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας προσπαθεί να κάνει πρόταση γάμου στη Φιλιώ
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας προσπαθεί να κάνει πρόταση γάμου στη Φιλιώ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας προσπαθεί να κάνει πρόταση γάμου στη Φιλιώ, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος του, αφού όλο το χωριό έχει αποφασίσει να περάσει από το μπακάλικο.

Η Τούλα είναι σε μαύρα χάλια, μιας και δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα την αλήθεια για τον Σίμο, σε μαύρα χάλια είναι και ο παπάς μας όμως, που δεν μπορεί να αποφασίσει τι θα κάνει με τη ζωή του.

platanos-(12).jpg

Η Κατερίνα, πάλι, θέλει να κάνει μια ρομαντική έκπληξη στον Παναγή και ζητάει τη βοήθεια του Θοδωρή. Τελικά, τη μεγαλύτερη έκπληξη θα την κάνει η Αγγέλα όμως, αφού θα δεχτεί να «θυσιάσει» τα χωράφια της Τρουφέξ για να τα ξαναβρεί με τη Μάρμω.

platano-(23).jpg

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στον Πλάτανο, στην Αθήνα ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του και ταράζει τον Βάρσο. Ποια είναι η άγνωστη γυναίκα Πέπη Σέρτογλου (Μπέσσυ Μάλφα), που τον επισκέπτεται στην κλινική;

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Θοδωρής είναι πολύ απογοητευμένος από την Αγγέλα, που ήξερε για το παρελθόν του Πετράν και παρ’ όλα αυτά έκανε σχέση μαζί του, ενώ ο Παναγής είναι πολύ απογοητευμένος από τον Σίμο, που τους είπε ψέματα για το λαχείο. Απογοητευμένες είναι και η Φιλιώ με τη Σύλβια όμως, γι’ αυτό που τους έστησαν ο Ηλίας με τον Σώτο. Την ίδια ώρα, ο Λουλούδης γνωρίζει τη Βαλέρια και δηλώνει γοητευμένος, κάνοντας τον παπά μας πυρ και μανία.

platano-(10).jpg

Κι ενώ η Χρύσα θέλει να γράψει το δικό της παραμύθι για το μωρό, ο Χαραλάμπης θέλει να γράψει… ιστορία, συλλαμβάνοντας όσους εμπλέκονται στην υπόθεση του Φαμπερζέ. Πώς θα αντιδράσει η Τούλα όταν μάθει όλη την αλήθεια για τον Σίμο; Τι θα απαντήσει η Φιλιώ στην πρόταση που έχει να της κάνει ο Ηλίας;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved