Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας προσπαθεί να κάνει πρόταση γάμου στη Φιλιώ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας προσπαθεί να κάνει πρόταση γάμου στη Φιλιώ, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος του, αφού όλο το χωριό έχει αποφασίσει να περάσει από το μπακάλικο.

Η Τούλα είναι σε μαύρα χάλια, μιας και δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα την αλήθεια για τον Σίμο, σε μαύρα χάλια είναι και ο παπάς μας όμως, που δεν μπορεί να αποφασίσει τι θα κάνει με τη ζωή του.

Η Κατερίνα, πάλι, θέλει να κάνει μια ρομαντική έκπληξη στον Παναγή και ζητάει τη βοήθεια του Θοδωρή. Τελικά, τη μεγαλύτερη έκπληξη θα την κάνει η Αγγέλα όμως, αφού θα δεχτεί να «θυσιάσει» τα χωράφια της Τρουφέξ για να τα ξαναβρεί με τη Μάρμω.

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στον Πλάτανο, στην Αθήνα ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του και ταράζει τον Βάρσο. Ποια είναι η άγνωστη γυναίκα Πέπη Σέρτογλου (Μπέσσυ Μάλφα), που τον επισκέπτεται στην κλινική;

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Θοδωρής είναι πολύ απογοητευμένος από την Αγγέλα, που ήξερε για το παρελθόν του Πετράν και παρ’ όλα αυτά έκανε σχέση μαζί του, ενώ ο Παναγής είναι πολύ απογοητευμένος από τον Σίμο, που τους είπε ψέματα για το λαχείο. Απογοητευμένες είναι και η Φιλιώ με τη Σύλβια όμως, γι’ αυτό που τους έστησαν ο Ηλίας με τον Σώτο. Την ίδια ώρα, ο Λουλούδης γνωρίζει τη Βαλέρια και δηλώνει γοητευμένος, κάνοντας τον παπά μας πυρ και μανία.

Κι ενώ η Χρύσα θέλει να γράψει το δικό της παραμύθι για το μωρό, ο Χαραλάμπης θέλει να γράψει… ιστορία, συλλαμβάνοντας όσους εμπλέκονται στην υπόθεση του Φαμπερζέ. Πώς θα αντιδράσει η Τούλα όταν μάθει όλη την αλήθεια για τον Σίμο; Τι θα απαντήσει η Φιλιώ στην πρόταση που έχει να της κάνει ο Ηλίας;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved