Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην εκπομπή «Μαμά-δες»
Media

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην εκπομπή «Μαμά-δες»

Οι «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά έρχονται και το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου 2023, στις 17:00, στην ΕΡΤ2, για να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν.

Η Τζένη Θεωνά συναντά την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία αναφέρεται στα παιδιά της, στην επιστροφή της στα καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά και στις κρίσεις πανικού που την ανάγκασαν να αποσυρθεί για μεγάλο διάστημα από την υποκριτική.

Η Μαματσίτα μπαίνει στην κουζίνα της και ετοιμάζει μια εύκολη εναλλακτική μαγειρίτσα με κοτόπουλο που μπορεί κάθε μαμά να φτιάξει, ενώ θυμάται τα δικά της βράδια της Ανάστασης και τις προετοιμασίες που έκανε η μαμά της για το οικογενειακό τραπέζι.

skar.jpeg

Η Σοφία Νομικού δείχνει με εύκολα tips το τέλειο χτένισμα που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα μόνη της, για το βράδυ της Ανάστασης.

Τέλος, στη στήλη «Μπαμπά μίλα», η Τζένη Θεωνά υποδέχεται τον γνωστό σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος μιλάει για τους γιους του, για τα χρόνια που έζησε στην Αμερική, τα δύσκολα εφηβικά του χρόνια, καθώς και για τη διαδρομή του στις κουζίνες.

«Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά, κάθε Σάββατο στις 17:00, στην ΕΡΤ2.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved