Survivor All Star - Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την 3η ασυλία & ο υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση
Media

Survivor All Star - Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την 3η ασυλία & ο υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Survivor All Star: Μετά από λίγες μέρες απουσίας του ριάλιτι επιβίωσης από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, λόγω Πάσχα, επιστρέφει με την ίδια ένταση και ακόμα περισσότερες ανατροπές. 

Μετά την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα από το παιχνίδι επειδή πιάστηκε να κάνει παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού, επικρατεί μία έντονη αμηχανία στους ανθρώπους της παραγωγής αλλά και τους παίκτες οι οποίοι έχουν ήδη αγωνιστεί σε δύο αγώνες ασυλίας. Κάθε ομάδα έχει από μία ήττα και έτσι η τρίτη ασυλία της εβδομάδας είναι πολύ σημαντική και για τους Μπλε και για τους Κόκκινους.

Μέχρι στιγμής υποψήφιοι προς αποχώρηση της προηγούμενης εβδομάδας είναι οι Τάκης Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Σπύρος Μαρτίκας όμως τώρα θα πρέπει να βγει τουλάχιστον ακόμα ένας υποψήφιος προς αποχώρηση μετά τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Μετά από αυτή τη μικρή ανάπαυλα των παικτών, όλοι τους θα επιστρέψουν αποφασισμένοι για να κερδίσουν.

Ποια ομάδα θα κερδίσει όμως τον τρίτο αγώνα ασυλίας;

Σύμφωνα με τα spoilers που καταφτάνουν από τον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα που θα κατακτήσει την τρίτη ασυλία είναι οι Κόκκινοι οι οποίοι έχουν βγάλει μόλις έναν υποψήφιο προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ο οποίος είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Κάτι που σημαίνει ότι οι Μπλε έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν απώλεια στην ομάδα τους αφού ήδη έχουν τον Τάκη και τον Παναγιώτη στον τάκο.

Ποιος όμως θα προστεθεί στη λίστα των υποψήφιων για να επιστρέψουν στην Ελλάδα;

Δείτε παρακάτω τι υποστηρίζουν τα spoilers των τελευταίων ωρών:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved