Θάνος Καληώρας: «Με κυνηγούσε, με παρακολουθούσε… αρρωστημένη περίπτωση»
Media

Θάνος Καληώρας: «Με κυνηγούσε, με παρακολουθούσε… αρρωστημένη περίπτωση»

Ο Θάνος Καληώρας μίλησε για την μεγάλη αναγνωρισιμότητα που δέχθηκε από τις τηλεοπτικές σειρές καθώς και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού.

Νιώθεις ότι τότε που ήσουν στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, κάποια περίοδο είχες έπαρση, καβάλησες το καλάμι;

Όχι, δεν ένιωσα ποτέ κάτι τέτοιο, ούτε μου συνέβη, γιατί από την αρχή είχα τις συμβουλές των παλαιότερων και ξέρω ότι αυτό το επάγγελμα έχει τα πάνω του και τα κάτω του συνεχώς. Δηλαδή, μια χρονιά μπορεί να κάνεις επιτυχία και μετά να μην έχει κάτι τόση επιτυχία. Είναι σαν ένα «καρδιογράφημα» όλη αυτή η καριέρα στο θέατρο και την τηλεόραση. Επομένως, ήμουν αρκετά προσγειωμένος ούτως ώστε να μην πάρουν τα μυαλά μου αέρα και να μην έχω έπαρση με κάποια πράγματα.

kalioras2.jpg

Ήσουν ένας πολύ ωραίος νέος που βγήκε στο θέατρο αλλά κυρίως στην τηλεόραση. Θυμάσαι ακραίες περιπτώσεις λατρείας από θαυμάστριες σου; Υπήρξαν εμμονικές θαυμάστριες;

"Δεν είχα ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, όπως είχαν άλλοι. Υπήρξαν κάποιες εμμονικές περιπτώσεις πολύ μετρημένες αλλά πιστεύω ότι αυτές ήταν αρρωστημένες περιπτώσεις. Έχω ζήσει και κάτι τέτοιο, ειδικά με μια γυναίκα από την Κύπρο. Απίστευτες καταστάσεις. Με κυνηγούσε, με παρακολουθούσε, φερόταν λες κι ήταν άνθρωπος του συγγενικού μου περιβάλλοντος. Αλλά αυτή είναι μια αρρωστημένη περίπτωση, πηγάζει από άλλα πράγματα κι όχι από θαυμασμό. Δεν ξέρεις τι έχει το μυαλό κάθε ανθρώπου. Φοβάσαι γιατί από κάποια στιγμή και μετά πάει σε άλλα πλαίσια και δεν μπορείς να καταλάβεις το γίνεται. Είναι μια τρέλα όλο αυτό το πράγμα. Δεν ζήτησα τη βοήθειας της αστυνομίας γιατί, ευτυχώς, το ήλεγξα μόνος μου." είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα On Time ο Θάνος Καληώρας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved