Survivor All Star: Ο υποψήφιος Νίκος Μπάρτζης, το ξέσπασμα της Σταυρούλας και η ένταση στο συμβούλιο
Media

Survivor All Star: Ο υποψήφιος Νίκος Μπάρτζης, το ξέσπασμα της Σταυρούλας και η ένταση στο συμβούλιο

Survivor All Star: Και τι δεν είχε το πρώτο επεισόδιο μετά το Πάσχα που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17-04).

Ασυλία, έπαθλο φαγητού με Πασχαλινά εδέσματα και υπαίθριο γλέντι ενώ δεν έλειψαν και οι καβγάδες στο συμβούλιο πριν την ανακοίνωση του τέταρτου υποψήφιου που δεν είναι άλλος από τον Νίκο Μπάρτζη.

barztis.jpg

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να παλεύουν για να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία, που θα τους οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στην ένωση και όχι μόνο, καθώς η νικήτρια ομάδα είχε ευκαιρία να γιορτάσει παραδοσιακό Ελληνικό Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο!

Μπλε και Κόκκινοι ρίχτηκαν στη μάχη και είχαν μόνο ένα στόχο… τη νίκη! Οι κόκκινοι ήταν οι τυχεροί, οι οποίοι μάλιστα από το πολύ φαγητό στο συμβούλιο δεν μπορούσαν καν να μιλήσουν.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και ο Σπύρος Μαρτίκας. Οι παίκτες της μπλε ομάδας που έχασα την ασυλία, έριξαν στον τάκο τον Νίκο Μπάρτζη αφού προηγήθηκε μια έντονη διαμάχη με τη Σταυρούλα, η οποία ξέσπασε εναντίον του καθώς κατηγορήθηκε πως δεν φέρνει νίκες.

Το πρώτο Συμβούλιο της εβδομάδας είναι γεγονός πως έφερε πολλές αποκαλύψεις! Φιλίες κλονίστηκαν, αλήθειες βγήκαν στο φως και έφεραν νέες εντάσεις ανάμεσα σε Νίκο και Μαρτίκα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved