Ελίνα Παπίλα: Ξέσπασε για την αρνητική κριτική: «Περίμενα πιο ήπια επίθεση, όχι τόσο έντονη»
Media

Ελίνα Παπίλα: Ξέσπασε για την αρνητική κριτική: «Περίμενα πιο ήπια επίθεση, όχι τόσο έντονη»

Στην παρέα του «The 2Night Show», ήρθε το βράδυ της Δευτέρας (17-04) και η Ελίνα Παπίλα.

Η επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη «μεταγραφή» της στον ΑΝΤ1 και για τη νέα εκπομπή του Σαββατοκύριακου, «Είμαστε Μαζί» ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στη «σκληρή επίθεση», που έχει δεχτεί ενώ απάντησε και σε όσους βιάστηκαν να την κρίνουν.

papila-(1).jpg

«Αν επηρεαζόμουν στη ζωή μου δεν θα έκανα τίποτα στη ζωή μου. Έδωσα πανελλήνιες στα 35 μου, πήρα πτυχίο στα 40 μου και μου έλεγαν ότι είμαι “μεγάλη”. Για την επίθεση που δέχτηκα την περίμενα πιο ήπια, όχι τόσο έντονη. Δεν βρέθηκα ποτέ σε θέση άμυνας. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως πιστεύει ο καθένας. Δεν έχω πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Το έναυσμα ίσως ήταν το γεγονός ότι δεν ξέρω.

papila-(4).jpg

Και πέρυσι που μπήκα στην τηλεόραση, τέτοια κριτική δεν είχα δεχτεί. Σε όλες τις δουλειές υπάρχει κριτική. Αυτό που άκουσα ήταν το “Η Ελίνα ήταν καλή αλλά το πρότζεκτ παλιακό”. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στην τηλεοπτική μου παρουσία, βλέπω λάθη. Σε κάποια σημεία μου έχω αρέσει. Όταν λένε ότι εγώ είμαι καλή αλλά η εκπομπή δεν είναι, για εμένα είναι το ίδιο. Δεν με κάνει χαρούμενη. Σκεφτόμουν πώς και το Champions League να σήκωνα, δεν θα γλίτωνα από την κριτική».

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved