Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ποια είναι η άγνωστη γυναίκα που αναστατώνει τη ζωή του Βάρσου;
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ποια είναι η άγνωστη γυναίκα που αναστατώνει τη ζωή του Βάρσου;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο : Στην Αθήνα ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του και ταράζει τον Βάρσο.

Ποια είναι η άγνωστη γυναίκα Πέπη Σέρτογλου (Μπέσσυ Μάλφα), που τον επισκέπτεται στην κλινική; Η Πέπη θέλει να κάνει δυναμικό comeback στη ζωή του Βάρσου και στον έρωτά τους, αλλά εκείνος δηλώνει ερωτευμένος με τη Μάρμω και της ζητάει να χωρίσουνε. Να χωρίσει θέλει και η Τούλα, μόνο που ο Σίμος αρνείται να το δεχτεί και επιστρατεύει την Κατερίνα και τη Χρύσα για να τον βοηθήσουν.

platanos-(10).jpg

Ο παπάς παίρνει τη μεγάλη απόφαση και την ανακοινώνει στη Βαλέρια, που δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Η Πέπη θέλει να βγάλει τον Βάρσο από τη μέση, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος της, αφού η Μάρμω στέλνει τον Πετράν για να σώσει τον Βάρσο και να τον φέρει πίσω στον Πλάτανο. Η τύχη δεν είναι ούτε με το μέρος του Λουλούδη (Αναστάσης Κολοβός) όμως, που πάνω που βρίσκει το «μισό του πορτοκάλι», τον εντοπίζουν οι αρχές και ο Κανέλλος αναλαμβάνει να τον συλλάβει. Ο Θοδωρής και η Αγγέλα έρχονται ξανά κοντά, την ώρα που η Βαλέρια αποφασίζει να βοηθήσει τον Σώτο να τα ξαναβρεί επιτέλους με τη Σύλβια.

platanos-(3).jpg

Σήμερα

Ο Ηλίας προσπαθεί να κάνει πρόταση γάμου στη Φιλιώ, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος του, αφού όλο το χωριό έχει αποφασίσει να περάσει από το μπακάλικο. Η Τούλα είναι σε μαύρα χάλια, μιας και δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα την αλήθεια για τον Σίμο, σε μαύρα χάλια είναι και ο παπάς μας όμως, που δεν μπορεί να αποφασίσει τι θα κάνει με τη ζωή του. Η Κατερίνα, πάλι, θέλει να κάνει μια ρομαντική έκπληξη στον Παναγή και ζητάει τη βοήθεια του Θοδωρή.

platanos-(14).jpg

Τελικά, τη μεγαλύτερη έκπληξη θα την κάνει η Αγγέλα όμως, αφού θα δεχτεί να «θυσιάσει» τα χωράφια της Τρουφέξ για να τα ξαναβρεί με τη Μάρμω. Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στον Πλάτανο, στην Αθήνα ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του και ταράζει τον Βάρσο. Ποια είναι η άγνωστη γυναίκα Πέπη Σέρτογλου (Μπέσσυ Μάλφα), που τον επισκέπτεται στην κλινική;

platanos-(9).jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved