Μαριάννα Τουμασάτου για ''Έτερος Εγώ'': «Η πρόσκληση από τον Σωτήρη Τσαφούλια ήταν ένα δώρο»
Media

Μαριάννα Τουμασάτου για ''Έτερος Εγώ'': «Η πρόσκληση από τον Σωτήρη Τσαφούλια ήταν ένα δώρο»

Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου και ο Μάνος Βακούσης μιλούν για το φαινόμενο «Έτερος Εγώ» και το αποτύπωμά του στην ελληνική τηλεόραση.

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στη σειρά, ο Τάσος Νούσιας ζωγραφίζει με τα καλύτερα χρώματα τη συνεργασία του με τον Σωτήρη Τσαφούλια και όλους τους ανθρώπους της παραγωγής. Κάτι αντίστοιχο πράττει και η Μαριάννα Tουμασάτου, η οποία πήρε τη θέση του ως αστυνομικός στον τρίτο κύκλο.

«Η εμπειρία του στη σειρά "Έτερος Εγώ” ήταν μοναδική, από τα πιο απλά καθημερινά θέματα έως τη συνθήκη που επιτρέπει στον ερμηνευτή να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Η πρόσκληση από τον Σωτήρη Τσαφούλια να βρεθώ σ’ αυτή τη μοναδική παρέα και να ερμηνεύσω την Αθηνά Λυγερού ήταν ένα δώρο. Η Αθηνά Λυγερού είναι ένα πλάσμα που αγάπησα πολύ. Θα μου πεις, δεν αγαπάς άλλους ρόλους; Αγαπώ. Η Αθηνά όμως είναι ένα πλάσμα που συνταιριάζει μοναδικά χαρίσματα: τον υψηλό δείκτη ευφυΐας του μυαλού, που συναντά τον υψηλό δείκτη ευφυΐας της ψυχής. Τα εκφραστικά μέσα της ήταν λιτά, στα όρια της "μη συμμετοχής”. Ομως, ήταν πολύ αποτελεσματική και χωρίς να κυνηγάει ένα "μπράβο". Μακάρι να μην τελείωνε φέτος το "Έτερος Εγώ”, μα "c’ est la vie”» δηλώνει η ηθοποιός.

TOUMASATOY.jpg

Αντίθετα από τη Μαριάννα Τουμασάτου που μπήκε στο τέλος του «Έτερος Εγώ», ο Μόνος Βακούσης ήταν παρών από τη γέννησή του, από την ταινία έως την τελευταία σεζόν της σειράς, βλέποντας τη διάστασή του με άλλο μάτι. «Η θεματολογία της ταινίας και μετά και των "Χαμένων ψυχών”, της "Κάθαρσης" και της “Νέμεσης” ήταν συγκλονιστικά. Ήταν δηλαδή μια εμπειρία που δεν συναντάς εύκολα ως ηθοποιός στον χώρο του κινηματογράφου γιατί έτσι κι αλλιώς ο Σωτήρης έχει μια κινηματογραφική προσέγγιση σε ό,τι κάνει κι ας είναι στην τηλεόραση. Βλέπεις ποιότητα. Ξέρει να διαλέγει συνεργάτες και έχουν όλοι έναν απίστευτο πρωταγωνιστικό ρόλο», επισημαίνει ο ίδιος επαινώντας το υψηλό επίπεδο της κάθε παραγωγής.

eteros-egw-1.jpg

«Μετά το "Ετερος εγώ”, έγινα πιο πρακτικός και πιο καθαρός με τους ανθρώπους και τον εαυτό μου. Γιατί το έργο το φωτίζει αυτό. Ειδικά ο ρόλος που έπαιζα εγώ, ο Μπαλασόπουλος, ήταν ένας ρόλος αστικού επιθεωρητή ή προϊσταμένου του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Από τον χαρακτήρα αυτό κρατάω το άθικτο στοιχείο ενός ανθρώπου του νόμου, κάτι που δεν το συναντάς εύκολα. Θα έλεγε κανείς ότι θα μπορούσε να είναι και μια μορφή ουτοπίας να συναντήσει έναν, αλλά γιατί όχι. Αυτό ήταν πολύ γοητευτικό για μένα σαν ηθοποιός να προσεγγίσω. Πήγα σε διάφορους φίλους που είναι αστυνομικοί, που είναι με Την Ασφάλεια. Γνώρισα φίλους που γνώριζαν ανθρώπους. Πλησίασα λίγους για να δω τον τρόπο που μιλάνε, που σκέφτονται, που είναι επιθετικοί, οι λόγοι που γίνονται επιθετικοί ή ήρεμοι», καταλήγει ο Μάνος Βακούσης.

Πηγή: Τα νέα

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved