Δέσποινα Τσούτσα: Ο ρόλος στον Παράδεισο, η άγνωστη σχέση με τη Σολωμού και η απώλεια του πατέρα της
Media

Δέσποινα Τσούτσα: Ο ρόλος στον Παράδεισο, η άγνωστη σχέση με τη Σολωμού και η απώλεια του πατέρα της

Η Δέσποινα Τσούτσα η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά Ο παράδεισος των κυριών, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show και μίλησε για τον ρόλο της, την απώλεια που της κόστισε αλλά και για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική. 

Η ηθοποιός μεγάλωσε στη Λάρισα όπου η οικογένειά της διέθετε μαγαζί με γυναικεία αξεσουάρ και όπως είπε: «Οι δουλειές που έχουν να κάνουν με εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ δύσκολες».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ανάμεσα στις πελάτισσες του μαγαζιού ήταν και πολλές επώνυμες κυρίες όπως η Μαρία Σολωμού για την οποία είπε:

desoina-tsoutsa-(3).jpg

«Τη Μαρία την είχα μετά καθηγήτρια στη σχολή και με θυμόταν. Ερχόταν η Κατερίνα Παπουτσάκη. Και η Γωγώ Μπρέμπου και της το έχω πει».

Σε ό,τι αφορά την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, η νεαρή ηθοποιός είπε:

«Όταν ήμουν μικρή και πήγαινα στο θέατρο έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Οι γονείς μου υποστήριζαν την επιλογή μου να γίνω ηθοποιός.

Δεν ήθελα να δώσω Πανελλήνιες και το είπα στους γονείς μου για να μην πληρώνουν τζάμπα τα φροντιστήρια, δεν ήθελα να σπουδάσω. Ήμουν και λίγο αντιδραστική. Δεν μπορούσαν να μου πουν τι θα κάνω».

desoina-tsoutsa-(1).jpg

Η ηθοποιός έχασε πρόσφατα τον πατέρα της...

Η ηθοποιός μίλησε και για τον πρόσφατο χαμό του πατέρα της ενώ τόνισε ότι το μεγάλο της στήριγμα είναι η μητέρα της την οποία παίρνει συνέχεια τηλέφωνο. «Έχω μάθει να μαγειρεύω καλά τα βασικά φαγητά που αρέσουν σε όλους» είπε η Δέσποινα Τσούτσα για την ζωή της μόνη μιας και πλέον ζει σε δικό της σπίτι, μακριά από την οικογενειακή εστία.

Δείτε το βίντεο με απόσπασμα από τη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved