Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ… έγκυος!
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ… έγκυος!

Μαύρο Ρόδο: Μία απρόσμενη ανατροπή στην πορεία της σειράς αναμένεται να ταράξει τη ζωή της Ελισάβετ. 

Σύμφωνα με τις εξελίξεις, η νεαρή μοναχή ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Παράλληλα, ο Βίκος ομολογεί στην Κάρα ότι εκείνος ευθύνεται για τη δολοφονία της Αγγελικής.

Τσακισμένη από την προδοσία του Πέτρου, η Ελισάβετ έχει βρει καταφύγιο εκεί πού νιώθει ασφάλεια, στο μοναστήρι, και είναι αποφασισμένη να διαγράψει οριστικά το κεφάλαιο «έρωτας» από τη ζωή της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Πέτρος εξακολουθεί να κάνει τα πάντα για να καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία μαζί της, αλλά όλες οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η Αλεξία, βλέποντας τον αδελφό της να μαραζώνει και να βυθίζεται μέρα με την ημέρα στη θλίψη, καθώς είναι μακριά από την κοπέλα που αγαπάει, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Συγκεκριμένα, να πάει στο μοναστήρι προκειμένου να βρει την Ελισάβετ και να της μιλήσει, ώστε να λυθεί η παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους.

mavro-rodo98.jpg

Αυτή της η κίνηση γεμίζει με ελπίδες τον Πέτρο, ο οποίος πιστεύει ότι η Ελισάβετ θα δεχτεί να δει την Αλεξία. Πράγματι, λίγο μετά, η τελευταία πηγαίνει στο μοναστήρι και όταν φτάνει στο κελί της κοπέλας βλέπει κάτι που την τρομοκρατεί. Η Ελισάβετ βρίσκεται πεσμένη στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις της. Η Αλεξία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και ζητάει αμέσως βοήθεια. 0 Γεράσιμος ακούει τις φωνές της και σπεύδει στο κελί της Ελισάβετ και οι δυο τους προσπαθούν να συνεφέρουν τη νεαρή μοναχή. Όταν η τελευταία ανακτά τις αισθήσεις της, εξομολογείται στην Αλεξία πως το τελευταίο διάστημα έχει αρκετές ζαλάδες. Παράλληλα, ο Πέτρος τηλεφωνεί στην αδελφή του για να μάθει τι συνέβη στο μοναστήρι, όμως εκείνη δεν του απαντάει. Οι μέρες περνούν και οι ζαλάδες της Ελισάβετ συνεχίζονται. Η κοπέλα συνειδητοποιεί σοκαρισμένη πως είναι έγκυος από τον Πέτρο και, όπως είναι φυσικό, ταράζεται, καθώς δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί αυτό που της συμβαίνει.

Ο Βίκος ομολογεί την αλήθεια για τον φόνο της Αγγελικής

Ο θάνατος της Αγγελικής σημάδεψε την οικογένεια Καστρινού, την Κύρα και τον Βίκο. 0 τελευταίος κατακλύζεται από τύψεις που εξαιτίας του έχασε τη ζωή της η γυναίκα που αγάπησε, όμως δεν έχει ομολογήσει την αλήθεια. Στα προσεχή επεισόδια, ο άντρας προχωράει το σχέδιό του ώστε να αποπροσανατολίσει τον Θέμη, χρησιμοποιώντας τη Βέτα. Εκείνη, ακολουθώντας τις οδηγίες του, υποδεικνύει ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της Αγγελικής τον πρώην σύντροφό της, τον Μπάμπη.

vikos.jpg

Όταν μαθαίνει ο Καστρινός ποιος είναι ο άντρας που στέρησε τη ζωή της γυναίκας του, αποφασίζει να τον συναντήσει, όμως δεν τα καταφέρνει, γιατί ο Μπάμπης, ύστερα από λίγες ημέρες, εντοπίζεται νεκρός. Στο μεταξύ, ο Βίκος είναι σίγουρος ότι έχει πείσει τον Θέμη σχετικά με τον φονιά της γυναίκας του, όμως δεν έχει καταφέρει το ίδιο και με την Κύρα. Η μητέρα της Αγγελικής είναι βέβαιη ότι ο Βίκος είναι ο υπαίτιος της δολοφονίας. Γνωρίζοντας ότι βρίσκεται στα ίχνη του, ο τελευταίος επισκέπτεται την Κύρα, έχοντας μαζί του το όπλο του! Οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι σε ένα σκληρό τετ-α-τετ, όπου ο Βίκος τής ομολογεί την αλήθεια, ότι δηλαδή είχε εμπλοκή στη δολοφονία της κόρης της! Τότε η Κύρα ζητάει να μάθει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved