Όρκος ΙΙ: Δύο απρόσμενοι θάνατοι αλλάζουν τη ζωή ενός γιατρού - Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σειρά
Media

Όρκος ΙΙ: Δύο απρόσμενοι θάνατοι αλλάζουν τη ζωή ενός γιατρού - Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σειρά

Όρκος ΙΙ: Ένας επιτυχημένος χειρουργός, ο Φίλιππος Ραζής, βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν αποφασίζει να αναλάβει την υπόθεση της μικρής Νίκης.

Το κορίτσι είναι θύμα εμπορίας οργάνων και αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Ταυτόχρονα, η σύζυγος του γιατρού, η Μαριτίνα, γεννάει πρόωρα το παιδί τους νεκρό.

Ο Φίλιππος είναι γενικός χειρουργός στο νοσοκομείο «Άγιος Συμεών». Ένα βράδυ, την ώρα που τελειώνειτη βάρδια του, βρίσκει εγκαταλελειμμένο ένα 10χρονο κορίτσι Ρομά, τη Νίκη, να σφαδάζει από τον πόνο έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ο γιατρός είναι εκτός υπηρεσίας, όμως, βλέποντας ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του παιδιού, αποφασίζει να το χειρουργήσει ο ίδιος, επειδή δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος συνάδελφος. Ωστόσο, στο χειρουργείο αντιλαμβάνεται ότι κάτι πάει λάθος με το κορίτσι και μπαίνει σε υποψίες.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος διαπιστώνει ότι της λείπει ένας νεφρός. Την επομένη, η μικρή πεθαίνει και κανείς δεν την αναζητά, ώσπου εμφανίζεται η 20χρονη Μπελού, μια κοπέλα συριακής καταγωγής.

Ο Φίλιππος την προσεγγίζει για να μάθει όσο περισσότερα μπορεί και επιβεβαιώνει τις υποψίες του ότι πίσω απ' όλα κρύβεται κύκλωμα εμπορίας οργάνων. Η Μπελού τού ζητάει να τπ βοηθήσει, επειδή η ζωή της κινδυνεύει από έναν επικίνδυνο άντρα, τον Σιρχάν, ο οποίος οδήγησε στον θάνατο τη μικρή.

Όμως, η ανάγκη του Φίλιππου να λύσει το μυστήριο τον φέρνει αντιμέτωπο με επικίνδυνες καταστάσεις. Παράλληλα, ένα τραγικό γεγονός στιγματίζει τη ζωή του, καθώς η γυναίκα του, η Μαριτίνα, γεννάει πρόωρα το κοριτσάκι τους, αλλά είναι νεκρό. 0 Φίλιππος δεν καταφέρνει να είναι στο πλευρό της εκείνη τη στιγμή επειδή ασχολείται με την υπόθεση της Νίκης, γεγονός που τσακίζει τη σύζυγό του. Τόσο ο θάνατος του παιδιού του όσο και του μικρού κοριτσιού αλλάζουν του ζωή του Φίλιππου.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved