Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ εμποδίζει τον γάμο Γιώργη και Νίτσας
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ εμποδίζει τον γάμο Γιώργη και Νίτσας

Αυτή η νύχτα μένει: Οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται στη σειρά του ALPHA…

Όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, ο Γιώργος και η Νίτσα ζουν έναν μεγάλο έρωτα, που αναμένεται να επισφραγιστεί, καθώς σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα δούμε πολλούς υποψήφιους κουμπάρους που επιθυμούν να παντρέψουν το ζευγάρι, ενώ ο Γιώργης ονειρεύεται να κάνουν έναν ανοιχτό γάμο.

1679074974987-43793860-nyxta-(3).jpg

Αυτές οι εξελίξεις σε συνδυασμό με τις συνεχείς παρεμβάσεις της Βρεττώς, που θέλει να έχει λόγο σε όλες τις προετοιμασίες, οδηγούν τη Νίτσα στα όριά της. Η τραγουδίστρια αρχίζει να πιέζεται και καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει την ψυχραιμία της, αλλά μία πράξη της Βρεττώς ξεπερνά κάθε προηγούμενο, με αποτέλεσμα να εμποδίζει τον γάμο του γιου της. Συγκεκριμένα, η Βρεττώ επιλέγει και αγοράζει το νυφικό που θα φορέσει η Νίτσα!

Αυτή της η κίνηση εξοργίζει την τελευταία, η οποία αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις για το αν τελικά πρέπει να παντρευτεί τον Γιώργη. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος θέλει όσο τίποτε άλλο να εκδικηθεί τη Μαρίνα και να την κρατήσει μακριά από τη ζωή τη δική του και των παιδιών τους.

perlegkas-nyxta-(6).jpg

Έτσι, ο άντρας αποκαλύπτει στη Φωτεινή την αλήθεια για τον ερωτικό δεσμό της μητέρα της με τον Στρατή. Μάλιστα, της λέει ότι η Μαρίνα ήταν έτοιμη να τους παρατήσει για χάρη του εραστή της. Η κοπέλα σοκάρεται από τα λόγια του και νιώθει διπλά προδομέvn από τη μητέρα της.

Έτσι, λοιπόν, αποφασίζει να την ξεγράψει, γκρεμίζοντας κάθε προσπάθεια της Μαρίνας να επικοινωνήσει μαζί της και να ξαναχτίσουν τη σχέση τους. Μάλιστα, για να τη βγάλει εντελώς από τη ζωή τους, η Φωτεινή ζητάει από τον πατέρα της να μετακομίσει η Βάσω στο σπίτι τους!

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved