Μπιμπίλας σε Σκορδά: «Αν θέλετε να το απομονώσετε όπως κάνουν άλλοι, για να με χτυπήσουν, κάντε το»
Media

Μπιμπίλας σε Σκορδά: «Αν θέλετε να το απομονώσετε όπως κάνουν άλλοι, για να με χτυπήσουν, κάντε το»

Την αντίδραση της Φαίης Σκορδά έφερε η ανάρτηση του Σπύρου Μπίμπιλα για τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μάλιστα θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό μας.

mpimpilas-skorda-(1).jpg

Η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον ηθοποιό και Πρόεδρο του ΣΕΗ, για ποιον λόγο έγραψε στην ανάρτησή του τη φράση: «γιατί τον κατήγγειλε 4 μήνες μετά».

mpimpilas-skorda-(4).jpg

«Δεν καταλαβαίνετε τι λέω, έγινε μία καταγγελία κάποια στιγμή, αλλά δεν ειπώθηκε το όνομά του. Το αποδίδω μόνο στο ότι η ίδια είναι νομικός και θα είχε το θάρρος να πει το όνομά του. Πολίτης είμαι και μπορώ να έχω μία γνώμη. Τα κορίτσια αυτά που κατήγγειλαν τους ανθρώπους που κατήγγειλαν ήταν σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Νομίζω ότι μία νομικός θα μπορούσε να μην φοβηθεί. Αυτό που είπα και τελείωσε», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και συνέχισε:

mpimpilas-skorda-(2).jpg

«Μη διυλίζουμε τον κώνωπα, έχω πει κάτι, όποιος θέλει να εκλαμβάνει κάτι, ας το εκλάβει λάθος. Εγώ έκανα τη διαφορά με τα κορίτσια που ήταν σε εργασιακό περιβάλλον. Αυτή η συνομιλία ήταν κάτω από μία μεγάλη συνομιλία. Αν θέλετε να απομονώσετε τη φράση, όπως κάνουν άλλοι, για να με χτυπήσουν, κάντε το. Δεν θα συζητήσω περισσότερα επ’ αυτού. Το συσχετισμό που έκαναν κάποιοι ότι προσπαθώ να κάνω τον υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον θεωρώ απαράδεκτο», είπε.

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved