Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Θύμιος έχει πέσει σε κατάθλιψη
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Θύμιος έχει πέσει σε κατάθλιψη

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Θοδωρής και η Αγγέλα έρχονται ξανά κοντά, την ώρα που η Βαλέρια αποφασίζει να βοηθήσει τον Σώτο να τα ξαναβρεί επιτέλους με τη Σύλβια.

Ο Παναγής και η Κατερίνα αναλαμβάνουν να κρατήσουν το μωρό, για να κάνουν εξάσκηση για το «Τζουράκι», ενώ η Καλλιόπη απαιτεί από τον Ηλία να αναλάβει να πληρώσει δικηγόρο για τον Λουλούδη.

platanos-(14).jpg

Ο Θύμιος, πάλι, έχει πέσει σε κατάθλιψη, αφού η φραουλίτα τον αγνοεί και ο Χαραλάμπης αναλαμβάνει να τον παρηγορήσει. Η Πέπη φαίνεται να συμπαθεί υπερβολικά τον Πετράν, αλλά τίποτα δεν είναι ικανό να την κρατήσει μακριά από τον στόχο της. Θα μπορέσει ο Σώτος να πείσει τη Σύλβια να του δώσει άλλη μία ευκαιρία; Θα καταφέρει η Πέπη να δηλητηριάσει τον Βάρσο, χωρίς να αφήσει ίχνη, ή θα αποτύχει για ακόμα μια φορά;

platanos-(12).jpg

Στο σημερινό επεισόδιο

Η Πέπη θέλει να βγάλει τον Βάρσο από τη μέση, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος της, αφού η Μάρμω στέλνει τον Πετράν για να σώσει τον Βάρσο και να τον φέρει πίσω στον Πλάτανο. Η τύχη δεν είναι ούτε με το μέρος του Λουλούδη όμως, που πάνω που βρίσκει το «μισό του πορτοκάλι», τον εντοπίζουν οι αρχές και ο Κανέλλος αναλαμβάνει να τον συλλάβει.

platanos-(13).jpg

Η Τούλα θέλει να τιμωρήσει τον Σίμο, που δεν έχει στον ήλιο… μπίρα, την ώρα που η Κατερίνα προσπαθεί να πείσει τον Θοδωρή να σταματήσει να τιμωρεί την Αγγέλα και να συνεργαστεί ξανά μαζί της. Η Σύλβια με τη Βαλέρια συμμαχούν για να… διώξουν τους Γερμανούς, ενώ η Πέπη φτάνει στο χωριό και παθαίνει ντουβρουτζά, αφού η Μάρμω δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που περίμενε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved