Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο θα έκανα ψυχανάλυση μετά από 20 χρόνια»
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο θα έκανα ψυχανάλυση μετά από 20 χρόνια»

Τον λόγο για τον οποίο θα έκανε ψυχανάλυση, αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον «αέρα» της εκπομπής της το πρωί της Παρασκευής (21-04).

Με αφορμή της δηλώσεις του παρουσιαστή και δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Κώστα Παπαχλιμίτζου για τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή και το γάμο του μετά τον ερχομό των παιδιών του, η παρουσιάστρια είπε πως:

tsimtili-(5).jpg

«Πολλές φορές, το σκέφτομαι και το λέω δημόσια, ένας λόγος για τον οποίο θα ξαναέκανα ψυχανάλυση μετά από 20 χρόνια που πέρασαν, είναι η ρουτίνα της καθημερινότητας. Αυτή η ρουτίνα, δε σε αφήνει και το λέω πολύ σοβαρά, να απολαύσεις τις στιγμές. Είμαστε όλοι σαν τα ποντικάκια που τρέχουν σε μια ρόδα χωρίς να φτάνουμε πουθενά και βάζουμε κουτάκια, το έκανα κι αυτό, τα παιδιά, οι δραστηριότητες….», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα.

Στο παρελθόν η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για την ανάγκη που τη οδήγησε σε ψυχολόγο.

tsimtili-(3).jpg

«Εγώ έκανα δυόμιση χρόνια ψυχανάλυση και ψυχοθεραπεία και μου είπε η γιατρός μου κάποια στιγμή ότι “νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι πια”. Πήγαινα κάθε 15 μέρες. Ένιωσα ότι με βοήθησε πάρα πολύ. Ξεκίνησα νομίζοντας ότι έχω ένα θέμα επειδή είχε φύγει ο μπαμπάς μου από τη ζωή και ένιωθα ότι δεν είχα προλάβει να του πω κάποια πράγματα και τελικά έφτασα να ανακαλύψω ότι αυτό ξεκινούσε και από άλλα θέματα. Είναι μια ολόκληρη ιστορία, πολύ προσωπική που δεν υπάρχει λόγος να μοιραστώ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved