Survivor All Star: 5 παίκτες που δεν θα πάνε ποτέ ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ
Media

Survivor All Star: 5 παίκτες που δεν θα πάνε ποτέ ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Το Survivor All Star επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ και πολλά αγαπημένα πρόσωπα του τηλεοπτικού κοινού έκαναν την εμφάνιση τους στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Ο Ατζούν κάλεσε ξανά όλους τους star που έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική survivor ιστορία και ΄έδωσε στο παιχνίδι την πιο σκληρή και απαιτητική εκδοχή του

Οι αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο ήταν πολλές και τους περισσότερους παίκτες τους γνωρίσαμε και τους θαυμάσαμε στους αγωνιστικούς στίβους μάχης. Μερικοί από τους καλύτερους παίκτες όλων των κύκλων βρέθηκαν όντως ξανά στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης όμως δεν ήταν όλοι εκεί.

Survivor All Star: Οι 5 παίκτες που περιμέναμε αλλά τελικά δεν είδαμε.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο κύκλος του Survivor έκλεισε οριστικά»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συνδέεται με διάφορους τρόπους με το Survivor, ξεκαθαρίζοντας, ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει ξανά στο ριάλιτι.

aggelopoulos-(5).jpg

Σε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα» ο νικητής του Survivor 2017, είπε: «Ασχολήθηκα ως παίκτης το 2017. Έπειτα, το 2019, κάναμε μια συζήτηση όπου μου προτάθηκε να συμμετάσχω ως παρουσιαστής, αλλά δεν ήταν κάτι που προχώρησε, γιατί τότε δεν ήταν εφικτό. Έκτοτε κάθε χρόνο μού προτείνεται να συμμετάσχω ως παίκτης αλλά εμένα το ’17 αποτέλεσε τη μόνη και την τελευταία συμμετοχή μου».

Άρης Σοϊλέδης
Ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε τους λόγους που δεν τον είδαμε στο survivor παρόλο που έφτασε έως τον τελικό! Συγκεκριμένα είπε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τι έγινε; Το έχω πει πολλές φορές. Δεν είχα καν πρόταση για να πάω στο Survivor. Δεν είχα ποτέ κάποιο τηλεφώνημα από την παραγωγή. Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο και με ρωτούν γιατί. Η απάντησή μου είναι αυτή. Δεν είχα καμία πρόταση από την παραγωγή»!

aris-soiledis-(1).jpg


Γιάννης Σπαλιάρας:

Τον περίμεναν πολλοί αλλά τελικά δεν πήγε. Ο ίδιος είχε πει:
«Δεν το περιμέναμε έτσι το Survivor, παραπέμπει σε ένα άλλο είδος ριάλιτι, ερωτικού περιεχομένου μάλλον», είπε αρχικά. «δεν έχει νόημα να μπω στο παιχνίδι, δεν υπάρχει καμία πρώην μου μέσα».

Ανθή Σαλαγκούδη
Ήταν μία από τις χειρότερες αγωνιστικά παίκτριες που έχουμε δει σε όλα τα Survivor, αλλά κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου και να μείνει σχεδόν δύο μήνες στον Άγιο Δομίνικο. H Ανθή Σαλαγκούδη δεν θα πήγαινε ξανά στον Άγιο Δομίνικο για κανένα λόγο.


Κάτια Ταραμπάνκο: Δόξα τω Θεώ δεν πήγα στο "Survivor All Star"

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για το "Survivor" σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο προτίμησε να μην πάει στο "Survivor All Star" στο οποίο φέτος επικρατεί μεγάλη αναστάτωση μετά τις -αρκετές- παραβιάσεις των κανονισμών του παιχνιδιού. Η ίδια νιώθει δικαιωμένη: "Τα έχουν βγάλει όλα μπροστά, είναι το κάρμα, τελικά γυρνάει. Νιώθω ασφάλεια που είμαι εδώ, νιώθω δικαιωμένη. Δόξα τω Θεώ που δεν πήγα στο "Survivor All Star" , γίνεται χαμός".

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved