Ελένη Χατζίδου για Αλέξη Γεωργούλη: «Όλοι δυσκολευόμαστε να μιλήσουμε»
Media

Ελένη Χατζίδου για Αλέξη Γεωργούλη: «Όλοι δυσκολευόμαστε να μιλήσουμε»

Με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη ασχολήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (21-04) στην εκπομπή Breakfast @Star με την Ελένη Χατζίδου να αναφέρεται στο ρεπορτάζ που έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά πρόσωπα και την τοποθέτησή τους για την υπόθεση.

«Όλων η θέση είναι δύσκολη γιατί μιλάμε για ένα πρόσωπο γνωστό. Άλλοι είναι καλοί του φίλοι, όπως η Δανάη Μπάρκα και είναι μέσα στο περιβάλλον της. Όλοι δυσκολευόμαστε να μιλήσουμε, έτσι;

xatzidou-(4).jpg

Και εννοείται, όπως είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς «δεν παίρνω θέση», δεν παίρνουμε θέση γιατί όσο μπορεί να έχουν γίνει όλα αυτά για τα οποία καταγγέλλεται άλλο τόσο μπορεί να μην έχουν γίνει κιόλας», είπε και συνέχισε:

xatzidou-(2).jpg

«Φυσικά και δεν μπορείς να γνωρίζεις και λέει η Δανάη Μπάρκα πως «οι δημοσιογράφοι ρωτάνε ηθοποιούς και συναδέλφους αν το περιμένατε και αν το ξέρατε». Εννοείται πως όταν γίνεται ένα τέτοιο γεγονός θα ρωτάμε και θα θέλουμε να ψάξουμε. Όχι ότι περιμένω, για να πω την αλήθεια, θα απαντήσει «ναι, είχα και εγώ μια υπόνοια». Αν υπήρχε κάτι, κάποιος θα το πει εκεί που πρέπει να το πει», είπε με τον Ετεοκλή Παύλου να συμπληρώνει πως:

xatzidou-(3).jpg

«δεν ρωτάνε οι εκπομπές τους πάντες αν το περίμεναν ή αν γνώριζαν κάτι. Έχουν πιάσει οι εκπομπές τους ανθρώπους που ήταν κοντά και τους ρωτάνε να σχολιάσουν αυτό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Η αντίδραση τους είναι το θέμα και το πως τους φαίνεται».

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved