Survivor All Star: Έτσι «καίει» τον Μπόγδανο ο Κωνσταντινίδης: «Γίνονται πολλά πίσω από τις κάμερες»
Media

Survivor All Star: Έτσι «καίει» τον Μπόγδανο ο Κωνσταντινίδης: «Γίνονται πολλά πίσω από τις κάμερες»

Survivor All Star: O Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε πριν από την ένωση το βράδυ της Πέμπτης (20-04).

Ο πρώην Survivor έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Μας και έδωσε «στεγνά» τον Ηλία Μπόγδανο ενώ παραδέχτηκε πως το ριάλιτι φέτος είναι «ανθρωποφαγικό».

konstantinidis-(5).jpg

«Το φετινό Survivor είναι ανθρωποφαγικό. Γίνονται πολλά πίσω από τις κάμερες, υπάρχει αρκετή κακία, ειρωνείες. Είναι δύσκολο το ψυχολογικό κομμάτι. Υπήρχε κακία, συμφέρον, φιλίες που έλεγαν ότι είναι φιλίες αλλά ήταν για το συμφέρον. Έβλεπα χαρακτήρες να αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Αυτό με στεναχωρούσε πολύ. Αυτοί που είναι διαφορετικοί πίσω από τις κάμερες είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Κόρομι και η Σταυρούλα», ανέφερε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

konstantinidis-(2).jpg

«Κάποιοι παίκτες γλείφουν εκείνους που έχουν φτάσει στον τελικό γιατί νιώθουν ότι είναι δυνατοί και έχουν περισσότερο κόσμο έξω ή followers στο Instagram. Ο Ηλίας Μπόγδανος άλλαζε πολύ γρήγορα φίλους και παρέες, ανάλογα σε ποια ομάδα βρίσκεται. Είχε γίνει ένα περιστατικό στην μπλε ομάδα, ο Κόρο είχε κάνει ένα παράπονο. Ο Μπόγδανος είπε ότι δεν τον αναγνωρίζει και όταν άλλαξε ομάδα ήταν όλη μέρα μαζί του. Όλα αυτά που έλεγα για να τα μάθει ο κόσμος, ίσως κάποιες φορές τα έλεγα με περισσότερο νεύρο, γιατί έπεφτα από τα σύννεφα. Με έβγαζαν από τα ρούχα μου», αποκάλυψε.

konstantinidis-(6).jpg

Όσο για το ποιον παίκτη/παίκτρια θέλει για νικητή; Θα ήθελε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ή τον Νίκο Μπάρτζη γιατί «είναι ο πιο αληθινός απ’ όλους τους άλλους»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved