Όλα για τη ζωή μας: Παπαδημητρίου και Βούρου στο πλατό του Κεφαλογιάννη
Media

Όλα για τη ζωή μας: Παπαδημητρίου και Βούρου στο πλατό του Κεφαλογιάννη

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στην εκπομπή «Ολα για τη Ζωή μας» καλεσμένους, οι οποίοι μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες τους, προτείνουν λύσεις σε προβλήματα που μας αφορούν όλους. Φυσικά, δεν λείπουν και οι απόψεις ειδικών.

Κάθε Σαββατοκύριακο στο MEGA τα θέματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο!

Το Σάββατο 22 Απριλίου η αϋπνία έχει την τιμητική της. Σύμφωνα με τις στατιστικές, τουλάχιστον ένας στους τρεις ανθρώπους έρχεται κάποια στιγμή αντιμέτωπος με το πρόβλημα της αϋπνίας. Πρόκειται για μία από τις συνηθέστερες διαταραχές ύπνου, που επηρεάζει πολύ τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο ηθοποιός Τόλης Παπαδημητρίου, ο οποίος μιλά για όσα του διαταράσσουν τον ύπνο.

Στην εκπομπή παρουσιάζονται ακόμη δύο θέματα: οι πόροι στο δέρμα και πώς μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε και τα smoothies που έχουν αποτοξινωτικές δράσεις στον οργανισμό.

Την Κυριακή 23 Απριλίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» ασχολείται με τη σημασία της ηρεμίας. Είναι το μεγαλύτερο ζητούμενο για τον σύγχρονο άνθρωπο και ενημερωνόμαστε για το τι θεωρούν οι επιστήμονες ηρεμία, τι μπορεί να τη διαταράξει και πώς πρέπει να την περιφρουρήσουμε.

Καλεσμένη η παρουσιάστρια Μαρία Λουίζα Βούρου, η οποία μιλά για τους τρόπους που η ίδια έχει βρει για να παραμένει ψυχικά ήρεμη.

Ένα αφιέρωμα σε τρόπους αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας αλλά και στο πώς μπορούμε να καθαρίζουμε σωστά τα πινέλα και τα σφουγγαράκια του μακιγιάζ διασφαλίζοντας την υγιή όψη της επιδερμίδας μας, συμπληρώνουν τη θεματολογία της εκπομπής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved