Media

Μουτάφη: Ο απίθανος λόγος που τσακώνεται με τον σύζυγό της και η άγνωστη πρόταση για εκπομπή

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας, μίλησε το πρωί της Παρασκευής (21-04) η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόσφατο περιστατικό που της συνέβη σε προαύλιο χώρο εκκλησίας, στη σχέση με τον σύζυγό της ενώ αποκάλυψε και την άγνωστη τηλεοπτική πρόταση που της είχε γίνει.

moutafi-(3).jpg

«Πήγα βόλτα με τον σκύλο μου στην Αχαρνών, σε έναν χώρο που ήταν εκκλησία. Νόμιζα ότι ήταν δημόσιος χώρος και τελικά μου είπαν ότι δεν ήταν. Μετά μου είπαν ότι θα με κλειδώσουν και μέσα άμα δεν βγω. Βγήκε ο εφημέριος και ζήτησε συγγνώμη. Φυσικά δεκτή η συγγνώμη του», είπε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

moutafi-(2).jpg

«Μετά τη «Βέρα στο Δεξί» είχα δύο τηλεοπτικές προτάσεις για πρωινή εκπομπή. Δεν ένιωθα έτοιμη να κάνω κάτι τέτοιο. Η μία πρόταση ήταν να κάνω πρωινό με την Μαριάννα Τουμασάτου στον Alpha και η άλλη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Mega. Δεν ξέρω ακριβώς το concept» αποκάλυψε για την τηλεοπτική πρόταση που της είχε γίνει.

moutafi-(4).jpg

Όσο για τον λόγο που μπορεί να τσακωθεί με τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή; «Τσακωνόμαστε με τον Μάνο Νιφλή επειδή δεν μαζεύει τα ρούχα του στο σπίτι. Έχω εξαιρετικές σχέσεις και με την πρώην γυναίκα του και τις κόρες του» αποκάλυψε για τον σύζυγό της.

Δες το σχετικό απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved