Αυτή η Νύχτα Μένει spoiler: Ο Στρατής βλέπει τη Μαρίνα ζωντανή & χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του!
Media

Αυτή η Νύχτα Μένει spoiler: Ο Στρατής βλέπει τη Μαρίνα ζωντανή & χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του!

Αυτή η Νύχτα Μένει: Το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του θα ζήσει ο Στρατής στα νέα επεισόδια της σειράς, καθώς θα δει μπροστά του ολοζώντανη τη Μαρίνα!

Τη γυναίκα που εξαιτίας της κατέστρεψε τη ζωή του!

nyxta-(2).jpg

Αγαπήθηκαν από τα παιδικά τους χρόνια, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνους. Ο Στρατής και η Μαρίνα έζησαν έναν μεγάλο και παράνομο έρωτα, που έληξε άδοξα με τον θάνατο εκείνης. Ή για να πούμε ακριβώς τα πράγματα, με τον εικονικό θάνατο εκείνης! Όπως ήδη έχουμε δει όταν ο Νώντας έχοντας τις φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού αρχίζει να εκβιάζει τη Μαρίνα να του δώσει χρήματα για να μη μάθει τίποτα ο άντρας της, ούτε που φανταζόταν πως ο Χρήστος ήδη ήξερε την αλήθεια. Αποφασισμένη να βάλει τέλος σε όλο αυτό, εκείνη ήταν έτοιμη να δώσει στον Νώντα τα χρήματα, αλλά στην πραγματικότητα πήγε για να τον σκοτώσει. Μάρτυρας ήταν η Φωφώ, η οποία και αποκάλυψε στον Χρήστο τι έγινε, με αποτέλεσμα εκείνος για χρόνια να της δίνει χρήματα για να κρατήσει κλειστό το στόμα της.

nyxta.jpg

Παράλληλα, μετά το φονικό, η Μαρίνα με τον Χρήστο σχεδιάζουν τον θάνατό της προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή. Έτσι, όταν υποτίθεται έγινε το ατύχημα και βρέθηκε ένα παραμορφωμένο πτώμα, ο Χρήστος το αναγνώρισε δήθεν πως είναι η Μαρίνα προκειμένου να κλείσει η ιστορία αυτή. Δεν υπολόγιζε κανείς όμως πως η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως και πως η Φωτεινή θα κάνει τα πάντα για να φτάσει σ’ εκείνη.

nyxta-foteini.jpg

Η επιστροφή στο Αγρίνιο

Όταν η Φωτεινή είπε στον Χρήστο πως πιστεύει πως είδε τη μητέρα της, εκείνος τηλεφωνεί στη Μαρίνα και της ζητάει να είναι πιο προσεκτική. «Σκέφτομαι να γυρίσω», του λέει. «Μην τολμήσει να το κάνεις» της ξεκαθαρίζει. Όμως, εκείνη τελικά αψηφώντας τα πάντα γυρίζει στο Αγρίνιο κρυφά και πέφτει μούρη με μούρη με τον Στρατή που την κοιτάζει σοκαρισμένος, πιστεύοντας πως βλέπει όραμα. «Στρατή, γύρισα», του λέει και εκείνος κοιτάζει σαστισμένος. «Καλά βλέπεις, είμαι ζωντανή, αγάπη μου! Δεν πέθανα, ήταν όλα ένα ψέμα», του λέει και εκείνος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. «Μείνε μακριά μου και μη με πλησιάσεις ξανά», της τονίζει και φεύγει στο μαγαζί σαν χαμένος. Όλοι καταλαβαίνουν πως κάτι συμβαίνει, αλλά κρύβει το μυστικό για τη Μαρίνα ακόμα και από τη Διαμάντω.

Πηγή: TV 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved