Άγριες Μέλισσες: Η σειρά που μας συγκλόνισε επιστρέφει τηλεοπτικά αλλά όχι στον ΑΝΤ1
Media

Άγριες Μέλισσες: Η σειρά που μας συγκλόνισε επιστρέφει τηλεοπτικά αλλά όχι στον ΑΝΤ1

Οι Άγριες Μέλισσες που ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα και να δώσουν άλλο αέρα στην εγχώρια μυθοπλασία, επιστρέφουν.

Η καθημερινή, δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 καθήλωσε τους τηλεθεατές για 3 ολόκληρα χρόνια και η επιτυχία τους ήταν τεράστια από το πρώτο τους κιόλας πέταγμα.

Η σειρά των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη έγινε σημείο αναφοράς και άλλαξε την γραμμή που ακολουθούσαν οι σταθμοί ως τώρα. Η δυνατή πλοκή του σεναρίου, η κινηματογραφική ματιά της σκηνοθεσίας, οι ερμηνείες των ηθοποιών και η αισθητική της παραγωγής έχτισαν τον μύθο μιας σειράς που άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο.

Έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου του 2019, και το πρώτο επεισόδιο σημείωσε τηλεθέαση 27,8% στο σύνολο του κοινού. Η σειρά στον πρώτο κύκλο προβαλλόταν κάθε βράδυ Δευτέρα έως Πέμπτη. Στον 2ο κύκλο λόγω υψηλής τηλεθέασης του 1ου κύκλου προστέθηκε μια ακόμη μέρα και προβαλλόταν κάθε βράδυ Δευτέρα έως Παρασκευή. Ωστόσο, εξαιτίας του δεύτερου lockdown τα επεισόδια περιορίστηκαν και ξανά προβάλλεται όπως στον 1ο κύκλο, κάθε βράδυ Δευτέρα έως Πέμπτη. Ο 3ος και τελευταίος κύκλος, έκανε πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 και προβαλλόταν από τον ANT1 κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη. Η σειρά έφτασε στο τέλος της με ένα καθηλωτικό φινάλε στις 7 Ιουλίου 2022 συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Άγριες Μέλισσες - Η επιστροφή

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν τηλεοπτικά αλλά όχι στον ΑΝΤ1. Από την Δευτέρα 1 Μαίου και κάθε απόγευμα στις 19:00 το σήριαλ - αριστούργημα της μικρής οθόνης θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Μακεδονία TV. Ο σταθμός που ανήκει στον όμιλο ΑΝΤ1, θα προβάλλει ξανά την αγαπημένη σειρά καθημερινά.

Η υπόθεση:

Στο ξεκίνημα της σειράς το έργο διαδραματίζεται το έτος 1958. Βρισκόμαστε στο Θεσσαλικό κάμπο και πιο συγκεκριμένα στο Διαφάνι, ένα μικρό χωριό έξω από την Λάρισα. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει για τη δημιουργία μίας μεγάλης βιομηχανικής ζώνης. Πρόκειται για τα κτήματα των τριών αδερφών Σταμίρη: της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά, προκειμένου να εξασφαλίσει το μέλλον των μικρότερων αδερφών της, να παντρευτεί τον πρωτότοκο γιο του, τον Σέργιο και εκείνος να πάρει τα πολυπόθητα κτήματα ως προίκα. Ωστόσο, το ίδιο βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα, ανοίγοντας έναν φαύλο κύκλο, ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Εκ παραλλήλου, διαδραματίζονται και άλλες πολλές μικρές και μεγάλες ιστορίες. Η σειρά απεικονίζει τον τρόπο που ζούσαν οι άνθρωποι της εποχής, παρουσιάζοντας το αντίκτυπο της μετακατοχικής περιόδου αλλά και διάφορα λαογραφικά και ηθογραφικά στοιχεία. Ο 3ος κύκλος διαδραματίζεται κατά την περίοδο της στρατιωτικής δικτατορίας στην Ελλάδα, από το 1967 εώς το 1974, παρουσιάζοντας με εντυπωσιακό τρόπο και γλαφυρή ζωντάνια την εποχή εκείνη και τα γεγονότα της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved