Happy Traveller: Ο Ευτύχης Μπλέτσας στον κόλπο Χα Λονγκ του Βιετνάμ
default
Media

Happy Traveller: Ο Ευτύχης Μπλέτσας στον κόλπο Χα Λονγκ του Βιετνάμ

Το Βιετνάμ, η χώρα της νοτιανατολικής Ασίας με τα εντυπωσιακά φυσικά τοπία, έχει ενθουσιάσει τον Ευτύχη και την Ηλέκτρα, που συνεχίζουν να την εξερευνούν και στο επόμενο επεισόδιο του Happy Traveller, το Σάββατο 22 Απριλίου.

Αυτή τη φορά, ταξιδεύουν στο βόρειο Βιετνάμ και εξερευνούν τον πιο δημοφιλή προορισμό της χώρας, τον εντυπωσιακό κόλπο Χα Λονγκ με τους εμβληματικούς βραχώδεις σχηματισμούς που δημιουργούν ένα μοναδικό, σε παγκόσμιο επίπεδο, σκηνικό.

Επιβιβάζονται σε βάρκα για να δουν από κοντά τους εκατοντάδες καταπράσινους βράχους από ασβεστόλιθο που έχουν άπειρα μεγέθη και σχήματα. Μπαίνουν σε σπηλιές, σε κρυφές λιμνοθάλασσες, ανεβαίνουν σε κορυφές μικρών νησιών, επισκέπτονται παραδοσιακά πλωτά ψαροχώρια και μαθαίνουν όλη την ιστορία και τους μύθους γύρω από αυτό το θαύμα της φύσης, που έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας φυσικής κληρονομιάς από την UNESCO.

HAPPY-TRAVELLER_BIETNAM_22.04-(10).jpg
default

Εκτός από την εξερεύνηση εν πλω, επισκέπτονται και την πόλη Χα Λονγκ με τη χαοτική ψαραγορά, όπου δοκιμάζουν το πιο παραδοσιακό street food της πόλης. Τέλος, πηγαίνουν σε ένα θεματικό πάρκο και ανεβαίνουν στη ρόδα για να δουν όλη την εκπληκτική θέα από ψηλά.

Το οδοιπορικό του Happy Traveller στο Βιετνάμ είναι γεμάτο συγκλονιστικές εικόνες και μαγευτικά τοπία – κάθε στάση κρύβει μοναδικές εκπλήξεις και συναρπαστικές εμπειρίες.


HAPPY TRAVELLER
Κάθε Σάββατο στις 17.45
Στον ΣΚΑΪ


Δείτε το trailer:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved