Γιώργος Μητσικώστας: Η επιστροφή στην TV, η 26χρονη κόρη του και η απώλεια της μητέρας του
Media

Γιώργος Μητσικώστας: Η επιστροφή στην TV, η 26χρονη κόρη του και η απώλεια της μητέρας του

Ο Γιώργος Μητσικώστας επιστρέφει δυναμικά μετά από χρόνια στην τηλεόραση και μίλησε για όλα μετά από πολύ καιρό. 

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται για την επιστροφή του στην τηλεόραση με δική του εκπομπή στο Action 24: «Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα για το trailer κλπ, έχω κάνει τον Κοκλώνη και τον Μπισμπίκη που είναι new entries. Μου είχε λείψει η τηλεόραση, ήταν κάτι που ήταν να γίνει τώρα, είναι ωραία εποχή. Θα είμαστε τρεις παρουσιαστές, σαν το “Ράδιο Αρβύλα”» είπε και συνέχισε:

«Μου αρέσουν οι “Αρβύλα”, τους παρακολουθούσα και παλαιότερα. Μου λείπει ο Καλυβάτσης και το έχω πει και στον Αντώνη. Λείπει και ο Λαζόπουλος από την τηλεόραση. Όλοι στην τηλεόραση είμαστε δάσκαλοι και μαθητές... Μου αρέσει η γρήγορη ροή του Νίκου Μουτσινά, δεν είμαι από τους φανατικούς γιατί κάποια στιγμή χάνομαι λίγο, αλλά αυτό που κάνει το υπηρετεί σωστά».

mitsikostas-2.jpg

Ο Γιώργος Μητσικώστας μίλησε και για την 26χρονη κόρη του που είναι η μεγάλη του αδυναμία: «Η σχέση μας είναι πατέρα και κόρης. Είναι ανεξάρτητη, δεν θέλει να χρησιμοποιεί το όνομα, της αρέσει το κομμάτι της υποκριτικής, ενώ έχει τελειώσει ψυχολογία. Μόνο όταν τη ρωτάνε λέει ότι έχουμε σχέση, δεν έχει εκμεταλλευτεί το επώνυμό της».

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Μητσικώστας αποκάλυψε: «Είμαι σε μια ωραία φάση, έχω βρει αυτό το 3 σε 1, έρωτα, αγάπη και συντροφικότητα».

Τέλος αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του που τον στιγμάτισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συγκινούμαι και κλαίω πολύ εύκολα. Πριν έρθω εδώ είχα πάει στο νεκροταφείο που είναι η μητέρα μου που την έχασα πριν από 2 χρόνια. Συγκινήθηκα. Όταν πάω στο μνήμα συγκινούμαι και της λέω “γυρίζω πάλι στην τηλεόραση”. Με το χαμό των γονιών μου ολοκληρώνεται ένας κύκλος ζωής».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved