J2US: Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών, η αποχώρηση και η αντίθεση της Σταυροπούλου με το αποτέλεσμα
Media

J2US: Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών, η αποχώρηση και η αντίθεση της Σταυροπούλου με το αποτέλεσμα

Το «J2US», το μεγαλύτερο show της ελληνικής τηλεόρασης, επέστρεψε δυναμικά το Σάββατο 22/4 μετά την παύση που έκανε για το Πάσχα και οι τηλεθεατές περίμεναν για ένα ακόμη απόλυτα μουσικό βράδυ.

Μετά από μία εβδομάδα απουσίας, το λαμπερό show του Alpha τα είχε όλα. Λάμψη, απουσίες, εκπλήξεις, δώρα και μία αποχώρηση που δεν περιμέναμε.

Στο 8ο live του Just the 2 of us με το Νίκο Κοκλώνη εκτός από την προγραμματισμένη αποχώρηση και τη βροχή από δεκάρια σε ορισμένα ζευγάρια, ξεχωρίσαμε την εμφάνιση της Εύης Δρούτσα η οποία ερμήνευσε το τραγούδι που έγραψε για τον Πασχάλη Τερζή με τίτλο «Ο δικός μου ο δρόμος». Ο Πασχάλης Τερζής μίλησε τηλεφωνικά στο show αμέσως μετά την εμφάνιση της. «Με έκανες κομμάτια πάλι! Ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα γιατί εγώ τα έβαλα πιο μπροστά από σένα, γλυκιά μου Εύη» είπε αρχικά o ίδιος. Στο show είχαμε και την απουσία του Γιώργου Κοψιδά και της Στεφανίας Ρίζου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

koklonis2.jpg

Ας δούμε μία προς μία όλες τις εμφανίσεις των ζευγαριών στο stage του J2US:

Ναταλία Αργυράκη - Γιώργος Βογιατζάκης/«Αυτή η νύχτα μένει»

Σοφία Βογιατζάκη - Σαρμπέλ/«The eye οf the tiger»

Εύη Δρούτσα – Bo/«Ο δικός μου ο δρόμος»

Φοίβος Παπαδάκης – Χριστίνα Μαραγκόζη/«Μέχρι το τέλος του κόσμου»

Ιάσονας Παπαματθαίου – Ηρώ/«I want to break free»

Σοφία Παυλίδου – Ζερόμ Καλουτά/«Δε μ ’αγαπάς»

Λουίζα Πυριόχου – Biased Beast/«Unholy»

Άρης Σοϊλέδης – Μαριάντα Πιερίδη/«Tranquila»

Παντελής Τουτουντζής – Κατερίνα Στανίση/«Crazy Girl»

Φελίσια Τσαλαπάτη – Τριαντάφυλλος/«Σμαράγδια Και Ρουμπίνια»

Η αποχώρηση:

Δέκα ζευγάρια χτες διεκδίκησαν μία θέση στο 9ο live αλλά τελικά ένα αποχώρησε. Τα δύο ζευγάρια που βρέθηκαν χθες στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη, λίγο πριν κάνει την αποφώνηση ήταν ο Τριαντάφυλλος με τη Φελίσια Τσαλαπάτη και η Σοφία Βογιατζάκη με το Σαρμπέλ.

Τελικά το ζευγάρι που αποχώρησε οριστικά από το μουσικό σόου του Alpha είναι η Σοφία Βογιατζάκη με τον Σαρμπέλ. Η Βίκυ Σταυροπούλου θέλησε να εκφράσει την αντίθεσή της, λέγοντας για πρώτη φορά στο live ότι είναι άδικο αυτό που συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved