Υπόθεση Γεωργούλη: Συνεχίζεται η θύελλα αντιδράσεων! Ποιοι «καίνε» τον Αλέξη μετά τις καταγγελίες
Media

Υπόθεση Γεωργούλη: Συνεχίζεται η θύελλα αντιδράσεων! Ποιοι «καίνε» τον Αλέξη μετά τις καταγγελίες

Η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη που «έσκασε» σαν κεραυνός εν αιθρία τη Δευτέρα του Πάσχα (17/4) ως θέμα επικαιρότητας, συνεχίζει να είναι... καυτό και να απασχολεί τους εκπροσώπους της σόουμπιζ! 

Οι περισσότεροι από τους ρεπόρτερ εκπομπών ρωτούν τους συνεντευξιαζόμενους για τις καταγγελίες που είδαν το φως και οι πιο πολλοί έχουν γνωρίσει προσωπικά τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή και σχολίασαν το όλο θέμα.

tsaggani-georgoulis-(2).jpg

Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε για την υπόθεση: «Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένα πρόσωπο που τουλάχιστον όλα αυτά τα χρόνια που είναι μπροστά και πίσω από τις κάμερες δεν είχα ακούσει το παραμικρό και οφείλω να το πω και δημόσια όπως είπα και στην εκπομπή. Από την άλλη πλευρά υπάρχει και η αλήθεια αυτής της γυναίκας που όπως φαίνεται έχει περιγράψει μέσα από γνωματεύσεις και ιατροδικαστικά έγγραφα τη δική της αλήθεια. Πάντως βλέπω ένα έντονο πολιτικό παιχνίδι που κάθε κόμμα προσπαθεί να το βάλει στο δικό του όχημα και να προχωρήσει με αυτό. Και θέλω να πω ότι μπροστά σε τέτοια γεγονότα που αφορούν σε γυναίκες το μόνο που δεν ταιριάζει είναι να εκμεταλλεύεται κάποιο κόμμα αυτές τις αλήθειας της κάθε γυναίκας».

Ο Δημήτρης Πιατάς σχολίασε για το συγκεκριμένα ζήτημα: «Όλος ο χώρος είναι αιφνιδιασμένος. Τον Αλέξη δεν τον γνωρίζω πέραν το ότι είναι συνάδελφός μου. Δεν έχουμε συναντηθεί, δεν έχουμε παίξει... Ένας ανερχόμενος ζεν πρεμιέ ο οποίος ξαφνικά βρέθηκε να είναι και πολιτικό πρόσωπο από το πουθενά. Αυτό το πουθενά το πλήρωσε ίσως με αυτή την απρεπή του συμπεριφορά που θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον στο Βέλγιο η δικαιοσύνη λειτουργεί. Δεν υπάρχει φωτιά χωρίς να υπάρχει κάποιος καπνός αλλά δεν μπορώ να ξέρω. Είναι όμως καταδικαστέα και απαράδεκτη οποιαδήποτε συμπεριφορά απέναντι σε οποιοδήποτε φύλο χωρίς συναίνεση. Απαράδεκτο».

O Bασίλης Θωμόπουλος ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Αλέξη Γεωργούλη σχολίασε σχετικά: «Θεωρώ απαράδεκτη τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κοπέλας αυτής, δεν την ξέρω. Έχω δουλέψει με τον Αλέξη, έχουμε κάνει και παρέα. Δεν φαίνεται για άνθρωπος που μπορεί να κάνει όλα αυτά. Δεν πέφτω από τα σύννεφα πια. Κάθε άνθρωπος έχει τη δύσκολη στιγμή του που το λέω πολύ επιεικώς. Τα χρόνια που έζησα τον Αλέξη ήταν ένα παιδί πολύ γλυκό, πολύ τρυφερό, με την κιθαρούλα του, γελαστό, καθόλου εριστικό, ένα ευχάριστο παιδί, γελαστό. Δεν σου πάει το μυαλό ότι αυτό το παιδί μπορεί να έχει τέτοια σκοτεινή ζωή... Νομίζω ότι είχε μία ζωή πετυχημένη... Άμα έκανε την βλακεία αυτή, καλό θα ήταν να ζητήσει συγγνώμη και να πληρώσει..»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ο οποίος είχε κάνει τα πρώτα του βήματα μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη και όπως είπε τον αγαπάει πολύ, δεν ήθελε να πάρει θέση. Συγκεκριμένα είπε: «Καταδικάζω κάθε μορφή βίας και δεν έχω ειλικρινά δεν έχω άποψη. Δεν έχω κάτσει να διαβάσω, να δω... Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αν δεν είμαι μπροστά σε ένα γεγονός. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί και τον αγαπώ, έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε περάσει καλά. Πέρα από την πράξη που έχει καταγγελθεί για το μετά εννοώ. Δεν μπορώ να πάρω θέση. Είναι ένας άνθρωπος που τον έχω ζήσει και τον αγαπώ, φυσικά και πέφτω από τα σύννεφα αλλά δεν μπορώ να πάρω θέση γιατί είναι πολύ λεπτό το θέμα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved