Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι θα κάνει η Πέπη για να εμποδίσει το Βάρσο να αλλάξει τη διαθήκη του;
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι θα κάνει η Πέπη για να εμποδίσει το Βάρσο να αλλάξει τη διαθήκη του;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Πέπη κάνει ό,τι μπορεί για να βγάλει το Βάρσο από τη μέση, αλλά όλα είναι εναντίον της, με πρώτη και καλύτερη τη Μάρμω, που την έχει βάλει στο μάτι.

Ο Παναγής έχει ένα θαυμάσιο νέο, που θα κάνει πολύ ευτυχισμένη την Κατερίνα, ενώ τη χαρά τους μοιράζεται και η υπόλοιπη οικογένεια. Την ίδια ώρα, ο Τζώρτζης εκνευρίζει τη δική του οικογένεια, μιας και είναι αποφασισμένος να βάλει ξανά το Βάρσο στη ζωή του και στη ζωή του παιδιού του.

platanos-(3).jpg

Η Αγγέλα πάλι, έχει αποφασίσει να φτιάξει μόνη της την τύχη της, και γράφει το τραγούδι της με τη βοήθεια του Θοδωρή και της Τούλας. Τι χάρη θα ζητήσουν απ’ τον παπά ο Σώτος και ο Ηλίας; Τι θα κάνει η Πέπη για να εμποδίσει το Βάρσο να αλλάξει τη διαθήκη του;

platanos-(10).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Θοδωρής και η Αγγέλα έρχονται ξανά κοντά, την ώρα που η Βαλέρια αποφασίζει να βοηθήσει τον Σώτο να τα ξαναβρεί επιτέλους με τη Σύλβια. Ο Παναγής και η Κατερίνα αναλαμβάνουν να κρατήσουν το μωρό, για να κάνουν εξάσκηση για το «Τζουράκι», ενώ η Καλλιόπη απαιτεί από τον Ηλία να αναλάβει να πληρώσει δικηγόρο για τον Λουλούδη.

platanos-(14).jpg

Ο Θύμιος, πάλι, έχει πέσει σε κατάθλιψη, αφού η φραουλίτα τον αγνοεί και ο Χαραλάμπης αναλαμβάνει να τον παρηγορήσει. Η Πέπη φαίνεται να συμπαθεί υπερβολικά τον Πετράν, αλλά τίποτα δεν είναι ικανό να την κρατήσει μακριά από τον στόχο της. Θα μπορέσει ο Σώτος να πείσει τη Σύλβια να του δώσει άλλη μία ευκαιρία; Θα καταφέρει η Πέπη να δηλητηριάσει τον Βάρσο, χωρίς να αφήσει ίχνη, ή θα αποτύχει για ακόμα μια φορά;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved