Survivor All Star: Οι πρώτες στιγμές στο πάρτι της Ένωσης & οι ευχές στον Λιανό που γιορτάζει διπλά!
Media

Survivor All Star: Οι πρώτες στιγμές στο πάρτι της Ένωσης & οι ευχές στον Λιανό που γιορτάζει διπλά!

Survivor All Star: Μετά τη διαδικασία μπάνιου και περιποίησης των παικτών, σειρά είχε η συνάντηση όλων στο πάρτι της Ένωσης που περίμεναν όλοι πώς και πώς. 

Ντυμένοι όλοι επίσημα, με τις κοπέλες να είναι η μία πιο όμορφη από την άλλη και τους άντρες να εμφανίζονται στην καλύτερη εκδοχή τους, οι παίκτες ξανα... συστήθηκαν δείχνοντας όλοι ενθουσιασμένοι που είχαν φτάσει επιτέλους στην Ένωση.

Αυτό άλλωστε ήταν το ζητούμενο για όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους που είχαν φτάσει μέχρι εδώ.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Λίγο μετά τα πρώτα κοκτέιλ ήρθε και η μαγική στιγμή του μεγάλου τραπεζιού με τα καλύτερα φαγητά και ψητά που είχε ετοιμάσει η παραγωγή.

Ορεκτικά, παστίτσιο, μουσακάς, γιαλαντζί ντολμάδες, τζατζίκι, σαλάτα ελληνική, εκλεκτά κρέατα στη φωτιά, μοναδικά γλυκά ήταν μόνο λίγα από τα όσα γεύτηκαν οι παίκτες οι οποίοι δεν ήξεραν τι να πρωτοφάνε.

Τότε ήταν που αποκαλύφθηκε ότι ο Γιώργος Λιανός εκτός από τη γιορτή του συνέπεσε φέτος την ίδια μέρα να είναι και τα γενέθλιά του. Ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου που είχε αναλάβει την προετοιμασία των πιάτων που θα σερβίρονταν στους παίκτες, αποκάλυψε τη διπλή γιορτή του Λιανού ο οποίος δέχτηκε με χαρά τις καλύτερες ευχές όλων.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved