Survivor All Star: Χαμός στον Άγιο Δομίνικο με τις ερμηνείες των παικτών - Τα έδωσαν όλα on stage!
Media

Survivor All Star: Χαμός στον Άγιο Δομίνικο με τις ερμηνείες των παικτών - Τα έδωσαν όλα on stage!

Survivor All Star: Μετά από ένα απίθανο τραπέζι με όλα τα καλά, οι παίκτες βρέθηκαν στη σκηνή του πάρτι της Ένωσης για να χαρίσουν με τις φωνές τους μία τελείως διαφορετική νότα στη βραδιά. 

Όλοι τους είχαν κάνει πρόβες και βρέθηκαν στη σκηνή για να σαγηνεύσουν με τη φωνή τους. Όχι πως τα κατάφεραν και ιδιαίτερα, πλην βέβαια του επαγγελματία τραγουδιστή Ηλία Μπόγδανου που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του με την εμφάνισή του.

Δείτε την εμφάνιση της Στέλλας Ανδρεάδου με το «Μαζί σου» του Αργυρού που τραγούδησε:

Η Μελίνα Μακρή τραγούδησε το «Σχιζοφρένεια» της Άννας Βίσση.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ο οποίος κατέκτησε αρκετά υψηλή βαθμολογία.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν κατάφερε να πείσει τους συμπαίκτες της να της χαρίσουν καλή βαθμολογία αν και η ίδια στο τέλος της εμφάνισής της είπε ότι περίμενε χειρότερη βαθμολογία.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν από τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις αφού εμφανίστηκε στη σκηνή ως άλλος... Σάκης Ρουβάς με φούστα για να τραγουδήσει το «Η καρδιά μου χτυπά» και μάλιστα με ξεχωριστή χορογραφία. O Στέλιος ξεπέρασε σε βαθμολογία τον Μάριο Πρίαμο με 9,6.

Ο Νίκος Μπάρτζης τραγούδησε το βαρύ «Βραδιάζει» και ξεσήκωσε τους υπόλοιπους για ένα ακόμα πιο βαρύ ζεϊμπέκικο.

Mε... τσαχπίνικη διάθεση τραγούδησε το «Βατερλώ» της Άννας Βίσση η Ρία Κολοβού η οποία κατάφερε να φτάσει την κορυφή στη βαθμολογία:

Ο Γιώργος Κόρομι τραγούδησε ένα πιο ροκ κομμάτι αλλά στην ερμηνεία δεν ενθουσίασε τους συμπαίκτες του.

Ο Νικόλας Αγόρου τραγούδησε το «Θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα» και ούτε εκείνος κατάφερε να πάρει υψηλή βαθμολογία.

Ο Σπύρος Μαρτίκας θέλησε να αφιερώσει την ερμηνεία του στο κορίτσι του, τη Βρισηίδα για την επέτειο ενός χρόνου της σχέσης τους μιας και όντως όπως έχουν πει και οι δύο πολλές φορές ο έρωτάς τους ξεκίνησε στο περυσινό πάρτι της Ένωσης. Δείτε την εμφάνισή του επί σκηνής...

Στο κορίτσι του, όμως, τη Μαριαλένα αφιέρωσε και ο Σάκης Κατσούλης την ερμηνεία του και ας μην πήρε υψηλή βαθμολογία.

Η Μαριαλένα αμέσως μετά, τραγούδησε το «Κάτσε καλά» αλλά δεν έπεισε για την καλλιτεχνική της ιδιοσυγκρασία

Σάρωσε τη σκηνή η Εύη Σαλταφερίδου η οποία τραγούδησε μία ροκιά που ναι μεν τής χάρισε υψηλή βαθμολογία όχι όμως ικανή για να κερδίσει το έπαθλο που είναι να ταξιδέψει του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο.

Την ωραία Αιγιώτισσα τραγούδησε ο Τάκης Καραγκούνιας για να τιμήσει τον τόπο καταγωγής του αλλά η ερμηνεία του δεν τον βοήθησε να ξεχωρίσει.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επέλεξε επίσης τραγούδι του Σάκη Ρουβά και συγκεκριμένα το «Υπήρχες πάντα» αλλά δεν τα πήγε και πολύ καλά αφού ξεχνούσε στίχους ή έχανε το ρυθμό του τραγουδιού.

Από τις πιο απολαυστικές εμφανίσεις όμως ήταν αυτή του Κωνσταντίνου Βασάλου ο οποίος τραγούδησε το «Πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα» και φυσικά με το σκέρτσο του κατάφερε να κερδίσει αρκετά υψηλή βαθμολογία.

Παρ' όλα αυτά νικήτρια του διαγωνισμού που θα βρεθεί του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο είναι η Ρία Κολοβού.

Φυσικά σειρά είχε ένα ξέφρενο γλέντι με τον Στέλιο Ρόκκο ο οποίος ξεσήκωσε τους πάντες στο πάρτι:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved